ageLOC LumiSpa: Pachet pentru îngrijirea tenului normal/mixt

bazat pe 2 păreri (recenzii) ale clienților
(2 recenzii clienți)

Preț: 890.00 lei

ageLOC LumiSpa: Pachet pentru îngrijirea tenului normal/mixt

ageLOC LumiSpa, un dispozitiv pentru curățarea pielii reîncărcabil și impermeabil care duce rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii la nivelul următor, ajutându-vă să experimentați o piele cu aspect întinerit și sănătos, în confortul propriei locuințe. Tehnologia noastră de Mișcare în Două Sensuri, brevetată, stimulează pielea, în timp ce mișcările și frecvențele exacte sunt optimizate pentru a funcționa împreună cu produsele de curățare Activating Cleansers pentru a o lasă bine curățată, mai fină și mai moale chiar după prima utilizare. Când este utilizat împreună cu Activating Cleanser potrivit tenului dumneavoastră, vă veți bucura de 7 beneficii extraordinare, care depășesc o simplă curățare, ducând experiența dumneavoastră de îngrijire a pielii la nivelul următor, lăsându-vă un aspect întinerit.

Acest pachet pentru îngrijirea pielii conține un dispozitiv ageLOC LumiSpa și un produs de curățare pentru ten normal/mixt. Produsul de curățare conține un amestec de extracte de alge și plante care vă vor lăsa tenul curat și proaspăt. Nu doar vă va păstra echilibrul tenului normal protejând hidratarea sa naturală, dar va elibera de asemenea porii din zonele grase, pentru persoanele cu ten mixt.

Capul său universal din silicon, moale, pus în mișcare de tehnologia LumiSpa de mișcare în două sensuri, acționează împreună cu produsul de curățare pentru a îndepărta impuritățile, uleiul și machiajul, ajutându-vă să sfidați apariția îmbătrânirii pielii și să radiați.

Descriere

Beneficii

Formulate științific pentru a garanta aderența perfectă și protejarea pielii, necesare pentru ca dispozitivul să facă minuni pe pielea dumneavoastră, produsele Activating Cleanser reprezintă o parte esențială a experienței LumiSpa. Puternic, dar în același timp delicat, fiecare produs de curățare conține amestecul unic, brevetat, de ingrediente ageLOC, de la Nu Skin, care acționează nu doar asupra semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii, ci le adresează la sursă, ajutându-vă să vă mențineți aspectul întinerit.

Create special pentru a funcționa cu tehnologia de Mișcare în Două Sensuri, produsele de curățare și capetele de silicon asigură împreună formula, oriunde este necesar, în timp ce curăță pielea de machiaj și impurități. Rezultatul? Folosit de două ori pe zi, veți începe să observați o piele sănătoasă și întinerită în doar două minute. Experiența LumiSpa este mai mult decât o curățare temeinică. Vă veți bucura de asemenea de 7 beneficii extraordinare care devin mai intense atunci când sunt incluse într-o rutină regulată:

1. Piele curățată temeinic.
2. Aspect redus al porilor.
3. Pielea este mai catifelată la atingere.
4. Pielea va fi și va arăta mai moale.
5. Îmbunătățește luminozitatea pielii.
6. Piele mai luminoasă, mai curată.
7. Un ten vizibil revigorat.

Mod utilizare

Profitați la maxim de soluția noastră 7-în-1 pentru piele cu aspect întinerit, curățați-vă fața folosind Activating Cleanser potrivit pentru tenul dumneavoastră timp de două minute, de două ori pe zi. Umeziți fața cu apă caldă și aplicați pe piele produsul dumneavoastră preferat de curățare LumiSpa. Umeziți capul de silicon și porniți dispozitivul. Efectuați mișcări ușoare, ample la nivelul feței, fără a freca sau a apăsa prea tare. Dispozitivul se va opri pentru a vă atenționa dacă îl folosiți incorect. LumiSpa va face o pauză scurtă la fiecare 30 de secunde pentru a vă anunța să treceți de la o zonă a feței la alta. După 2 minute, LumiSpa se va stinge automat. Clătiți fața cu apă și uscați prin tamponare ușoară. Aplicați alte produse pentru îngrijirea pielii. În timp ce cunoașterea tipului de ten și găsirea produsului de curățare ageLOC LumiSpa Activating Cleanser potrivit sunt un excelent început, mai sunt multe lucruri pe care le puteți face. Dobândirea obiceiului de a vă curăța pielea tenului de două ori pe zi vă va păstra pielea tânără și curată – profitând la maxim de tipul dumneavoastră natural de piele și experimentând beneficiile optime ale Sistemului ageLOC® LumiSpa™.

2 recenzii pentru ageLOC LumiSpa: Pachet pentru îngrijirea tenului normal/mixt

  1. Anca M

    5 luni de cand folosesc, pielea mea este mult mai fina si catifelata, curata si hidratata. Recomand cu incredere

  2. Alina

    Un produs extraordinar. Il folosesc de o luna de zile iar pielea mea are un aspect mult mai sanatos, si mai ferm. Punctele negre au disparut iar pielea nu se mai descomeaza. Foarte multumita!!!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,