Cremă anticelulitică ageLOC® Dermatic Effects

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 215.00 lei

Cremă anticelulitică ageLOC® Dermatic Effects

Formulat stiintific pentru a ajuta la netezirea aspectului grăsimii corporale si al celulitei conducănd in final la un aspect mai ferm al pielii. Aceasta cremă hidratanta hrăneste in profunzime pielea utilizand tehnologie optică de ultimă generatie pentru a difuza lumina instantaneu, ajutand astfel pielea sa arate mai catifelata si totodata conferindu-i un aspect exterior mai plăcut.

Descriere

• Amestecul ageLOC® ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menţine o înfăţişare tinerească şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit.
• Ajută la minimizarea şi netezirea aspectului grăsimii corporale şi al celulitei pentru o înfăţişare mai conturată.
• Îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii pentru o înfăţişare mai tinerească.
• Ajută la îmbunătăţirea turnoverului celular care este necesar pentru refacerea texturii naturale radiante a pielii.
• Tehnologia optică de ultimă oră difuzează lumina instantaneu pentru a ajuta pielea să arate mai netedă şi pentru a îmbunătăţi aspectul suprafeţei pielii.
• Hidratează şi ajută la catifelarea pielii.

Mod utilizare

Aplicaţi de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe braţe, coapse, fese şi/sau abdomen.

A nu se folosi împreună cu ageLOC® Galvanic Body Spa.

1 recenzie pentru Cremă anticelulitică ageLOC® Dermatic Effects

  1. Doina

    Aceasta este de departe cea mai eficientă cremă de tonifiere corporală pe care am folosit-o vreodată. Vreau să menționez că nu sunt distribuitor, îmi place foarte mult acest produs și îl recomand cu încredere oricui îl poate permite. Doar mi-as dori sa fie un pic mai accesibil, asa ca as putea sa-l folosesc pe termen lung, in mod realist nu-mi permit sa folosesc asta tot timpul.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin