Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile
Reducere!

Aparat ageLOC Galvanic Spa – model 2019

Preț: 1,350.00 lei 900.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Dispozitiv multifuncțional pentru față, corp și scalp cu patru conductori interschimbabili:

ageLOC Face Conductor – suprafața mare conturată și canelată menține produsul în contact cu pielea, ajutând la furnizarea ingredientelor ageLOC găsite în gelurile noastre Galvanic Spa Facial Gels către piele.

Focus Area Conductor – un cap plat, neted, în formă ovală, centralizează zona de contact de suprafață, ce asigură un contact mai bun cu pielea, contribuind la furnizarea ingredientelor cheie ale Tru Face Line Corrector către zone specifice.

Body Conductor – format din trei noduri rotunjite pentru a optimiza aria de acoperire a produsului, acest conductor este ușor de utilizat împreună cu ageLOC Body Shaping Gel.

Scalp Conductor – acest conductor sub formă de pieptene alunecă cu ușurință prin păr, menținând în același timp contactul vital între ingredientele cheie ale Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum și scalpul tău.

Descriere

ageLOC Galvanic Spa de la Nu Skin reunește tehnologia inovatoare și ingredientele brevetate pentru a crea un dispozitiv anti-îmbătrânire cu adevărat modern. Folosit împreună cu produse precum Galvanic Facial Gels with ageLOC și Tru Face Line Corrector, Galvanic Spa adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, direct la sursă. Liniile și ridurile fine devin mai netede, tenul este împrospătat, lăsând un aspect frumos, tineresc.

Secretul unei astfel de ten, cu aspect întinerit, se află în știința inovatoare a Nu Skin. Dispozitivul tău folosește un curent galvanic auto-reglabil, adesea întâlnit în spa-uri profesionale, pentru a ajuta la furnizarea către piele de ingrediente anti-îmbătrânire. Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru față, corp și scalp, acest dispozitiv de înfrumusețare cu acțiuni multiple, îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei case.

Mod utilizare

De ce îl voi adora?

Pielea arată întinerită și revitalizată

Reduce aspectul liniilor și al ridurilor fine

Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și estompează celulita

Consolidează și întărește părul subțire, lipsit de viață

Cum se folosește?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat ageLOC Galvanic Spa – model 2019”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin