Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Deodorant Natural doTERRA cu Douglas Fir și Citrice Grecești – 75gr

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 80.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Deodorantul natural Douglas Fir – Citrus Greek doTERRA oferă o aromă proaspătă și revigorantă. Acesta conține uleiuri esențiale de brad și portocală, care oferă o protecție naturală împotriva mirosurilor neplăcute. Acesta este un produs certificat organic, fără parabeni, fără aluminiu și fără alte ingrediente chimice. Acesta este ambalat într-un recipient de 75 gr, fiind ideal pentru a fi luat în călătorii.

Stoc epuizat

Descriere

Deodorant îmbogățit cu uleiuri esențiale de Brad Duglas și Portocală Grecească dōTERRA

Acest deodorant delicat conține uleiuri esențiale CPTG™ de brad Duglas și portocală grecească dōTERRA. Aroma lor proaspătă și dulce susține o stare energică și pozitivă care te ajută să-ți menții concentrarea pe parcursul zilei! Aceste uleiuri esențiale sunt combinate cu magneziu, care protejează activ împotriva mirosurilor neplăcute și tapioca, ce absoarbe umezeala, pentru o prospețime de durată.

Beneficii primare

  • Conține uleiuri esențiale CPTG de brad Duglas și portocală grecească, ce induc o dispoziție pozitivă și energică pe tot parcursul zilei.
  • Amidonul de tapioca absoarbe umezeala de la subraț, pentru o senzație uscată și proaspătă pe tot parcursul zilei.
  • Magneziul protejează împotriva mirosurilor neplăcute.

Ce conține?

Bradul Duglas este o specie de conifere originară din America de Nord. Acest brad înalt, veșnic verde, are o aromă dulce și revigorantă, cu o notă ușoară de lămâie! Este utilizat frecvent pentru purificarea pielii și favorizarea bunei dispoziții. Uleiul esențial de Brad Duglas este obținut din surse durabile, din arbori tineri din Noua Zeelandă, unde dezvoltarea sa excesivă a devenit o amenințare pentru ecosistemul acestei țări. Prin tăierea brazilor Duglas tineri și folosirea lor la obținerea uleiului esențiale, dōTERRA contribuie la combaterea impactului ambiental al acestor arbori care invadează terenul.

2 recenzii pentru Deodorant Natural doTERRA cu Douglas Fir și Citrice Grecești – 75gr

  1. Doina76 (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

  2. Lacry (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.