Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

„Ulei Esential doTERRA AIR (Breathe) pentru Respiratie 15ml – Respirați Mai Ușor!”

Preț: 165.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ulei esential doTERRA AIR (Breathe) pentru respiratie 15ml oferă o aromă revigorantă și curată, care poate fi folosită pentru a ajuta la respirația mai ușoară și mai profundă. Acest ulei esențial unic conține o combinație de eucalipt, mentă, pin, cedru, lavandă și tea tree, care oferă beneficii terapeutice și poate fi folosit în mod eficient pentru a curăța și purifica aerul. Uleiul esențial doTERRA AIR (Breathe) pentru respiratie 15ml este un produs certificat organic, 100% pur și natural, care oferă o aromă revigorantă și curată și poate fi folosit pentru a ajuta la respirația mai ușoară și mai profundă.

Descriere

Îmbunătățit cu cardamom, dōTERRA Air™ este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom. dōTERRA Air poate fi aplicat local pe torace, spate sau tălpi, pentru a calma simțurile.

Utilizări
– Pentru rezultate optime, aplică dōTERRA Air pe torace pentru o senzație de răcorire, revigorare și o respirație ușoară.
– Masează pe torace sau picioare.
– Dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, aplică local dōTERRA Air înainte de a porni în explorarea naturii.

Indicații de utilizare:
Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Difuzare: Pune două-trei picături în difuzorul ales.

Precautii
– Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern. Beneficii primare
– „Menține o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația.”
– Răcoritor și revigorant.
Ingrediente: Uleiuri esențiale de dafin (frunză), mentă (plantă integrală), eucalipt (frunză/tulpină), melaleuca (frunză), lămâie (coajă), ravensara (frunză), cardamom (sămânță)

Descriere aromatică: Mentolat, iute, proaspăt, aerisit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „„Ulei Esential doTERRA AIR (Breathe) pentru Respiratie 15ml – Respirați Mai Ușor!””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.