Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ulei Esential doTERRA Copaiba 15ml – Beneficii pentru Sanatate si Relaxare

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 255.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ulei esential doTERRA Copaiba 15ml oferă beneficii terapeutice și aromatice unice. Acesta conține compuși terapeutici puternici care ajută la reducerea inflamațiilor și la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Uleiul esențial Copaiba este obținut prin distilare cu abur din lemnul de copaiba și are un miros dulce și lemnos. Acesta poate fi folosit în aromaterapie, în produsele de îngrijire a pielii și în produsele de curățare. Uleiul esențial Copaiba doTERRA oferă un mod natural de a reduce inflamațiile și de a îmbunătăți starea de sănătate.

Descriere

 

Utilizări:

Adaugă 1 picătură la loțiunea de corp sau crema hidratantă pentru ten, pentru a-ți menține pielea curată și fără imperfecțiuni și a reduce apariția coșurilor.
Pune 1 picătură în cadă, pentru o baie relaxantă, cu efect de revitalizare a pielii.
Diluează-l cu ulei cărăuș și aplică-l cu mișcări circulare înainte de machiaj, pentru a obține o luminozitate naturală și sănătoasă.

Indicații de utilizare:

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Aromatizant alimentar: Adaugă o picătură în mâncare.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

 

La nivel intern, se pot folosi doar anumite uleiuri esentiale. Acestea trebuie sa fie verificate pentru a putea avea acordul de utilizare interna. Chiar si in acest caz, medicul specialist sau aromaterapeutul trebuie sa recomande si sa aprobe aceasta forma de folosire. Se pot pune 1 sau 2 picaturi sublingual. De asemenea se pot amesteca in miere, apa aromatizata, limonada, smoothie, ceai. Se pot pune si in diverse preparate culinare.

Mod utilizare

Modul de Administrare:
Uleiul Copaiba poate sa fie folosit adaugand 1 picatura in crema sau lotiunea pentru ten. El protejeaza impotriva aparitiei cosurilor si face tenul sa arate frumos, curat, fara imperfectiuni.
Pentru intreg corpul, se poate pune o picatura in baie pentru a obtine o piele curata si revitalizata.
Se poate de asemenea dilua cu ulei caraus pentru a putea fi aplicat pe ten inainte de machiaj. Se obtine astfel o luminozitate frumoasa si naturala.
Pentru o aroma placuta in incapere, se pune in difuzor. Se pot pune 3 sau 4 picaturi, dupa nevoie.
Se poate face si masaj cu acest ulei. Pentru a fi in regula pentru pielea sensibila, se dilueaza 5picaturi de ulei Copaiba in 10 ml de ulei caraus. Pentru a fi folosit pe post de parfum personal, se dilueaza 1 picatura in 10 ml de ulei caraus.
In mancare, se poate adauga o picatura.

2 recenzii pentru Ulei Esential doTERRA Copaiba 15ml – Beneficii pentru Sanatate si Relaxare

  1. Doina76 (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

  2. Lacry (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.