Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ulei Esential doTERRA Lemon Eucalyptus (Eucalipt Citronat) 15ml – Beneficii si Arome Uimitoare!

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 90.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ulei esential doTERRA Lemon Eucalyptus (Eucalipt citronat) 15ml oferă beneficii multiple pentru sănătate și frumusețe. Acesta conține proprietăți antiseptice, antivirale și antifungice, fiind ideal pentru a reduce simptomele de răceală și gripă. De asemenea, poate fi folosit ca un repelent natural pentru insecte și poate fi adăugat în produsele de îngrijire a pielii pentru a ajuta la reducerea inflamațiilor și a iritațiilor. Uleiul esențial doTERRA Lemon Eucalyptus (Eucalipt citronat) 15ml este 100% pur și organic, fiind obținut prin presare la rece și distilare. Acesta oferă un parfum proaspăt și revigorant, fiind ideal pentru a fi folosit în aromaterapie.

Descriere

Originar din nordul Australiei, eucaliptul citronat este o specie de eucalipt înalt, cu scoarță netedă, rășină albastră și parfum de lămâie. Uleiul de eucalipt citronat oferă numeroase beneficii prin uz extern, având o acțiune puternică benefică pentru piele. Eucaliptul citronat este cunoscut, de asemenea, pentru aroma sa revigorantă, care contribuie la crearea unui mediu înviorător. Păstrează acest ulei la îndemână când ai nevoie de un plus de vitalitate.

Utilizări

Pulverizează-l în aer, pentru a crea o ambianță pozitivă, cu un parfum proaspăt și vesel
În cadrul rutinei de îngrijire a tenului, adaugă una-două picături de ulei de eucalipt citronat la loțiunea ta preferată pentru curățarea tenului doTERRA
Aplică una-două picături în palmă și freacă-ți palmele împreună, pentru a-ți induce bună-dispoziție și pozitivitate la început de zi
Combină trei-patru picături cu ulei de cocos fracționat, pentru un masaj cu efect calmant, care binedispune

Indicaţii de utilizare
Uz aromatic: Pune trei-patru picături în difuzorul tău preferat.

Uz extern: Aplică una sau două picături în zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilitate a pielii.

Precauţii: Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare:
Contribuie la purificarea pielii
Aromă revigorantă care binedispune
Oferă numeroase beneficii prin uz extern
Adiția perfectă la un masaj liniștitor

2 recenzii pentru Ulei Esential doTERRA Lemon Eucalyptus (Eucalipt Citronat) 15ml – Beneficii si Arome Uimitoare!

  1. MarinaM (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

  2. CarinaBB (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.