Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ulei esential doTERRA TerraShield 15ml

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 87.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ulei esential doTERRA TerraShield 15ml

Amestecul de Uleiuri Esentiale TerraShield combina uleiuri esentiale renumite pentru a obtine oprotectie a corpului in aer liber. Acesta este un ulei special pentru activitatile realizate in natura si in afara casei. El protejeaza impotriva factorilor nocivi de mediu, actionand ca o barieranaturala extrem de eficienta.

SKU: 60204703 Categorie: Product ID: 18011

Descriere

 

Modul de Administrare si Utilizare:
In timpul lunilor de vara, acest ulei esential se foloseste in casa cu ajutorul unui difuzor. Se pun1-2 picaturi in difuzor si se lasa in camera sa raspandeasca aroma placuta si sa protejeze.
In cadrul intalnirilor in aer liber sau pe terasa vara, se poate pune acolo difuzorul, pentru aproteja grupul restrans de persoane impotriva factorilor nocivi.
Se poate pune pe piele direct inaintea unei excursii in aer liber, singur sau cu familia.
In jurul usilor si ferestrelor, se poate pulveriza. Se amesteca intr-un flacon cu apa aproximativ 1-2 picaturi de produs. Se pune apoi acolo unde este nevoie de o bariera de protectie naturala.

Mixurile pentru Aromaterapie:
In aromaterapie, uleiul TerraShield poate sa fie folosit fie direct de pe piele, diluat cu ulei deCocos fractionat. Varianta de 15 ml, care este pura, neamestecata cu cocos, se poate folosi inaromaterapie cu ajutorul unui difuzor. In cadrul difuzorului, se pun putine picaturi si apoi secreste treptat numarul lor, doar daca este necesar. Se va obtine in incapere o aroma placuta. Seconfera astfel o bariera de protectie naturala in intreaga incapere.

Proprietatile uleiului in aromaterapie sunt multiple. Ele sunt legate de improspatarea aeruluirespirat si de calitatile lui imbunatatite, de o stare emotionala buna existenta, de indepartare a poluarii din aer si de beneficiile ce tin de proprietatile antibacteriene, antivirale si antiseptice pecare uleiul esential le detine.

Orice persoana poate sa beneficieze de mirosul placut, de improspatarea aerului si deproprietatile deosebite ale unui ulei esential.

Copiii folosesc ulei esential diluat pentru a se evita producerea unor iritatii la nivelul pielii. Setesteaza uleiul pe o suprafata mica si se verifica modalitatea de interactiune cu pielea. Variantaroll on poate sa fie aplicata cu siguranta direct pe piele pentru ca biluta din capatul sticlutei ajutala distribuirea unei cantitati optime in orice zona. Atunci cand se aplica direct pe piele variantacu picaturi, de 15 ml, este necesara diluarea sa.

In functie de situatie, se poate pune ulei pe o suprafata cu probleme sau dureroasa. De asemenease poate pune in zone importante pentru aromaterapie, precum ceafa, frunte, zone cu puls, inima.Daca se doreste sa fie ajutata o anumita zona a corpului, atunci se pune in acea parte in modspecial. Iar pentru un efect puternic pentru intreg corpul, se maseaza pe talpi, pe coloana, in jurulburicului. Se pot stimula meridianele energetice din corp cu ajutorul uleiului esential, folosind aplicatorul roll on, care distribuie fin uleiul esential in locul dorit sau varianta diluata cu ulei de Cocos fractionat.

 

Precautii: Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare: Creează o barieră naturală eficace. Poate fi utilizat în siguranță de toți membrii familiei

Ingrediente: Ulei de cocos fracționat, Ylang Ylang (floare), tamanu (sămânță), Nootka (lemn), cedru (lemn), cătușnică (plantă integrală), eucalipt citronat (frunză), verbină exotică (fruct), absolut vanilie, Arborvitae (lemn). Adăugarea uleiului de Tamanu asigură un plus de protecție, iar datorită inițiativei Co-Impact Sourcing® de la doTERRA, recoltarea uleiului de Tamanu contribuie la îmbunătățirea traiului culegătorilor din Madagascar. Amestecul pentru aer liber TerraShield este o formulă puternică dar sigură, care poate fi utilizată de toți membrii familiei, atât în aer liber cât și în casă.

Descriere aromatică: Ierbaceu, lemnos, înțepător

Mod utilizare

Utilizări:
– Aplică TerraShield pe picioare, brațe și gât înainte de a ieși în aer liber sau pulverizează pe terasă.
– Ia cu tine TerraShield în drumeții sau la evenimente în aer liber.
– Pulverizează TerraShield în jurul ușii, pervazurilor și cortului.

2 recenzii pentru Ulei esential doTERRA TerraShield 15ml

  1. CarinaBB (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

  2. Syimo (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.