Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ulei Esential doTERRA Curcuma (Turmeric) 15ml – Beneficii si Arome Uimitoare!

Scor 5.00/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 175.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ulei esential doTERRA Turmeric (Curcuma) 15ml oferă beneficii terapeutice și aromatice unice. Acesta conține compuși naturali care ajută la îmbunătățirea digestiei, reducerea inflamațiilor și îmbunătățirea stării generale de sănătate. Uleiul esențial de turmeric poate fi folosit în aromaterapie, masaj sau în produsele de îngrijire a pielii. Acesta are un miros puternic și aromat, care poate fi folosit pentru a crea o atmosferă relaxantă și calmă. Uleiul esențial doTERRA Turmeric (Curcuma) 15ml oferă beneficii terapeutice și aromatice unice, fiind un produs de înaltă calitate și siguranță.

Stoc epuizat

Descriere

 

UTILIZĂRI
• Prepară-ți propriul ceai de turmeric, amestecând lapte de cocos, apă, miere, ceai și una sau două picături de ulei esențial de turmeric.
• Adaugă ulei esențial de turmeric la ouă jumări sau omlete, orez simplu sau supe, pentru o aroma subtilă
condimentată și piperată.
• Când utilizezi ulei esențial de turmeric la gătit, poți începe cu metoda scobitorii – introdu o scobitoare în sticluța cu ulei esențial, adaug-o în mâncare, amestecă, gustă și repetă până când ai adăugat cantitatea dorită.

Ia intern pentru suport antioxidant zilnic și pentru a îmbunătăți răspunsul imun. Difuzeaza Turmeric sau pune o picătură sau două în palma și inspira adanc pentru a promova sentimente de pozitivitate și pentru a îmbunătăți starea de spirit.

Beneficii primare:
· Ajută la susținerea metabolismului glucozei și lipidelor sănătoase
· Poate spori enzimele antioxidante celulare  (de exemplu, glutation)
· Ajută la susținerea funcției nervoase și celulare sănătoase
· Sa demonstrat că crește potența curcuminei și absorbția
· Poate promova funcția imunitară sănătoasă și răspunsul imun
· Când este difuzat, Turmeric oferă o ascensiune emoțională și poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit
· Sprijină pielea curată și sănătoasă, reducând în același timp aspectul de pete

Bucură-te de aroma subtilă condimentată și piperată a turmericului, adăugând o picătură sau două la ouă jumări sau omlete, orez simplu sau supe. De asemenea, îl poți adăuga la soteuri de legume, pentru a le conferi o aromă piperată.

 

BENEFICII PRIMARE
• Turmericul conferă un plus de aromă mâncărurilor savuroase.
• Adaugă o notă condimentată și piperată la băuturile tale calde preferate.
• Aroma de turmeric creează o ambianță stimulantă la nivel emoțional.

În mod obișnuit cunoscut pentru utilizarea in medicina ayurvedica, Turmeric este o bază pentru rutina zilnică de sănătate și, atunci când este luat intern, sustine o funcție imunitară pozitivă.

Aburul distilat din rădăcina de curcumă, uleiul de curcumă Turmeric are două componente chimice unice, Turmerone și Ar-Turmerone. Cel mai frecvent cunoscute pentru beneficiile aduse sistemului nervos și emoționale, aceste componente fac din uleiurile esențiale Turmeric o bază în rutina zilnică de sănătate.
De asemenea, Turmeric poate ajuta la promovarea unei pieli fine, netede și radiante. Utilizați zilnic Turmeric pentru a susține funcția imună sănătoasă și pentru a răspunde împreună cu o circulație sănătoasă.

Descriere aromatică: Cald, picant, pământ, lemnos
Descrierea plantei: Planta turmerică (Curcuma longa) este o plantă perena cu flori din familia ghimbirului (științific cunoscut sub numele de familia Zingiberaceae). Planta însăși nu crește sălbatic, dar unde este cultivată, ea poate crește la peste un metru în înălțime. Atât uleiul cât și rădăcina au fost folosite în Asia de mii de ani în practicile de sănătate ayurvedice.

Uleiul de turmeric conține componentele chimice ar-Turmerone și Turmerone. Ambele componente s-au dovedit a ajuta organismul nostru cu absorbția de curcumină, un puternic antioxidant și principalul compus găsit de fapt în rădăcină crudă de curcumă și extract de curcumă.
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi
Partea de plante: Rizom
Componentele principale: ar-Turmerone și Turmerone

Mod utilizare

INDICAŢII DE UTILIZARE: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
PRECAUŢII: A se folosi doar diluat. A nu se consuma mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

2 recenzii pentru Ulei Esential doTERRA Curcuma (Turmeric) 15ml – Beneficii si Arome Uimitoare!

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

  2. CarinaBB (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.