Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Oxidarea este un proces natural, care produce daune celulelor, iar antioxidantii sunt compusi chimici care le apara.

Antioxidantii sunt compusi chimici care impiedica oxidarea altor substante. Desi oxidarea este un proces care se deruleaza in mod natural, fiind vital pentru organismul uman, acesta trebuie controlat pentru a preveni excesul care duce la aparitia radicalilor liberi. In incercarea de a neutraliza radicalii liberi, chiar si antioxidantii sufera din cauza oxidarii. Din aceasta cauza organismul nostru are nevoie de aprovizionare constanta cu antioxidanti. Pe langa alti factori care contribuie la dezvoltarea stresului oxidativ precum stresul, alimentatia deficitara, consumul redus de fructe si legume, obezitatea, fumatul, miscarea insuficienta, expunerea la mediul inconjurator poluat, insecticidele, radiatiile. Toate acestea sunt aspecte care ne creaza in organism o stare numita “stres oxidativ”.  Nivelul crescut de stres oxidativ netratat poate slabi organismul si contribuie la dezvoltarea a peste 30 afectiuni.

Cum aflam de nivelul stresului oxidativ ?

Scanerul BioFotonic de la  Pharmanex reprezinta o metoda noua brevetata si non-invaziva de masurare a nivelului de antioxidanti si carotinoizi organism.  Mai multe informatii aici …

Programare scanare click aici..

Specialistii considera ca radicalii liberi ar putea fi o cauza pentru bolile arteriale, neurodegenerative, cardiace si cancer, iar acesta este unul dintre motivele pentru cercetarile ample din domeniul farmaceutic in directia folosirii antioxidantilor in prevenirea bolilor si impiedicarea procesului de imbatranire celulara.

Cele mai importante beneficii ale antioxidantilor pentru organismul uman sunt:

  • Regenerarea celulara
  • Intarirea sistemului imunitar
  • Scaderea riscului de cancer
  • boli cardiovasculare
  • arteriale si neurodegenerative

Corpul foloseste in permanenta antioxidantii, asa ca trebuie sa ii oferim incontinuu altii. Nu exista niciun aliment care sa contina toate vitaminele in cantitatile necesare organismului uman. De aceea este important sa avem o dieta variata.  Pentru a asimila cat mai multi antioxidanti este indicat sa consumi fructe si legume. Exista multe optiuni pentru asigurarea aportului de antioxidanti in organism. Cea mai simpla abordare consta in indreptarea atentiei spre legumele si fructele cu un continut ridicat in seleniu si in vitaminele A,C si E.  Aportul de suplimente nutritive este un mod foarte eficient in ziua de astazi de a reface antioxidantii din organism.

 

 

Va recomandam doar suplimente nutritive aprobate de C.E. și E.F.S.A.

Supliment nutritiv cu vitamine si antioxidanti

Produse NuSkin - Romania -

Preț: 495.00 leiCumpără acum

Supliment nutritiv cu vitamine si antioxidanti

Produse NuSkin - Romania - Suc natural cu vitamine si minerale naturale

Preț: 435.00 leiCumpără acum

Supliment nutritiv cu vitamine si antioxidanti

Produse NuSkin - Romania -

Preț: 145.00 leiCumpără acum

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -