Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Noul dispozitiv ageLOC LumiSpa iO NU SKIN – Ten normal și mixt

Scor 4.67/5 bazat pe 3 recenzii

Preț: 1,450.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Noul dispozitiv ageLOC LumiSpa iO NU SKIN – Ten normal și mixt

Descoperă noul dispozitiv ageLOC LumiSpa iO de la NU SKIN, conceput special pentru tenul normal și mixt. Acest sistem revoluționar redefinește îngrijirea facială prin combinarea unei curățări profunde cu exfolierea și regenerarea, toate sub îndrumarea tehnologiei inteligente. LumiSpa iO încorporează funcționalități avansate de IoT și este complet integrat cu aplicația Nu Skin VERA, oferindu-ți rutine personalizate și ghidaj inteligent pentru îngrijirea pielii. Experimentează o piele vizibil mai sănătoasă și mai luminoasă cu fiecare utilizare. LumiSpa iO este mai mult decât un dispozitiv de îngrijire – este un stil de viață, o invitație la frumusețe și încredere în fiecare zi. Îmbrățișează inovația în îngrijirea pielii cu LumiSpa iO și NU SKIN, și transformă ritualul tău zilnic într-o experiență de lux care să te facă să te simți mereu în centrul atenției.

 

Golește
Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Ce conține

 • 1 dispozitiv ageLOC LumiSpa iO
 • 1 cap de silicon ageLOC LumiSpa iO – Normal (compatibil DOAR cu Lumi iO)
 • 1 ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – Ten normal și mixt
 • Încărcător magnetic ageLOC LumiSpa iO
Greutate netă 197 g (dispozitiv), 100 ml (produs de curățare) și 23 g (încărcător magnetic)

Șapte avantaje pentru piele care devin mai evidente pe parcurs: purificare profundă, textură fină, catifelare, strălucire și reducerea vizibilă a porilor, claritate și prospețime.
Elimină eficient machiajul, impuritățile zilnice, grăsimea și murdăria pentru a curăța și exfolia în profunzime pielea. Este un dispozitiv portabil, reîncărcabil, rezistent la apă și dotat cu Bluetooth pentru conectarea la aplicația Nu Skin VERA, disponibilă pe App Store și Play Store.
Rutinele de îngrijire a pielii LumiSpa iO, sincronizate și însoțite de instrucțiuni ilustrate, te ghidează pas cu pas către rezultate de îngrijire pentru o piele tânără și sănătoasă. Beneficiezi de ghidare suplimentară inteligentă pentru presiune, mișcare și acoperirea aplicării tale datorită senzorilor inteligenți și aplicației conectate.

Curățare profundă, catifelare și netezire (după o singură utilizare), strălucire, aspectul porilor, claritate și prospețime.

100% dintre utilizatori au avut o piele vizibil mai curată, mai moale și mai curată!**

62% mai multă strălucire a pielii

53.6% dintre utilizatori au avut pori mai puțin vizibili***

Experimentează revoluția în îngrijirea pielii cu sistemul ageLOC LumiSpa iO, un pas înainte în tehnologia de frumusețe. Acest sistem avansat combină în mod inteligent curățarea profundă, exfolierea delicată și reînnoirea pielii pentru a oferi o experiență de îngrijire personalizată și de înaltă performanță.
Folosind tehnologie de vârf, LumiSpa iO integrează un ghidaj inteligent, oferind rutine personalizate adaptate nevoilor tale specifice. Aplicația Nu Skin VERA devine partenerul tău de încredere, conectându-te la un univers al îngrijirii pielii, unde poți accesa ghiduri pas cu pas, instrucțiuni ilustrate și sfaturi personalizate pentru a-ți îmbunătăți și transforma rutina zilnică de îngrijire a pielii.
Acest sistem inovator nu se rezumă doar la curățare – el reprezintă o experiență de înfrumusețare completă. Formulat special pentru tenul normal/mixt, produsul de curățare din set conține ingrediente precum Coco-Betaină, glicerină și un amestec select de extracte de alge și plante, cum ar fi ulei de ciulin de lapte, extract de Porphyra Umbilicalis și extract de Nannochloropsis Oculata. Aceste componente contribuie la echilibrarea naturală a hidratării pielii, oferindu-i acea strălucire și catifelare dorită. Fiecare utilizare a LumiSpa iO devine o experiență de lux și rafinament, aducând un aspect sănătos și vital pielii tale, pregătind-o pentru orice provocare a zilei. Este nu doar un sistem de îngrijire, ci un partener inteligent care te ghidează către o frumusețe radiantă și o piele revigorată. Cu LumiSpa iO, descoperă secretul unei pielii strălucitoare și sănătoase – zi de zi.

Conectivitate

Reține că sistemul de operare pentru telefon minim (OS) pentru conectarea la ageLOC LumiSpa iO este Android 11 sau iOS 13. Pentru toate informațiile despre cum să-ți conectezi ageLOC LumiSpa iO cu aplicația Vera Nu Skin și alte informații, viziteazăPagina pentru îngrijirea dispozitivului ageLOC LumiSpa iO (Pagina de asistență pentru clienți).

Mod utilizare

Cum se folosește?

Folosește sistemul ageLOC LumiSpa iO dimineața și seara ca pas de curățare. Umezește-ți fața cu apă călduță și apoi eliberează o cantitate generoasă (mai mare decât o migdală) de LumiSpa Activating Cleanser în palmă. Aplică uniform pe față, iar apoi curăță-ți tenul cu dispozitivul LumiSpa iO timp de două minute. Continuă cu tonicul preferat, serul și alte produse speciale de îngrijire și hidratare a pielii.

Suficient de blând pentru a fi utilizat pe față, gât și decolteu de două ori pe zi.

3 recenzii pentru Noul dispozitiv ageLOC LumiSpa iO NU SKIN – Ten normal și mixt

 1. MarinaM (proprietar verificat)

  Livrare rapida. Recomad

 2. Mariana Tudor (proprietar verificat)

  Nu pot doar sa recomand acest aparat de la Nu Skin.

 3. Mariana Tudor (proprietar verificat)

  Nu pot doar sa recomand acest aparat de la Nu Skin.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -