Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de față ageLOC Transforming Night

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 310.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Crema de fata ageLOC Transforming Night

O cremă puternic hidratantă care reduce semnificativ aspectul liniilor fine, al ridurilor şi al porilor dumneavoastră, trezindu-vă cu o piele luminoasă, netedă şi suplă. Această cremă exclusivă conţine ageLOC® pentru a combate principalele surse ale îmbătrânirii. În plus, ingredientele foarte fine imită structura pielii lucrând alături de aceasta pe parcursul nopţii în cadrul procesului natural de reînnoire pentru o mai bună hidratare şi reîntinerire a pielii.

 

Descriere

Pentru o piele mai fină și mai catifelată.Conţine ingrediente care s-a dovedit că stimulează circuitul celulelor cu 85%1pentru o textură mai fină, mai catifelată. Ingredientele foarte ușoare imită structura pielii, acţionând împreună cu procesul de reînnoire a pielii din timpul nopţii. Această cremă fină oferă beneficii superioare atunci când este aplicată în fiecare seară cu ajutorul tehnologiei ageLOC, care ţintește sursa semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii și reduce în mod evident aspectul liniilor si al ridurilor fine, mărimea porilor astfel încât dumneavoastră să vă treziţi cu o piele strălucitoare și suplă

Mod utilizare

Luaţi cu degetele o cantitate mică de cremă şi aplicaţi pe faţă şi pe gât de jos în sus, din interior spre exterior. Evitaţi contactul cu ochii.

1 recenzie pentru Cremă de față ageLOC Transforming Night

  1. Ana (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brand

NU SKIN

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced or approved by Nu Skin Enterprises Inc. or its affiliated companies

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.