Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Gel Galvanic Spa – Tratament Facial cu Gel ageLOC®

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 245.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Tratament Facial Gels cu ageLOC® – Galvanic Spa System II

Tehnologia exclusivă brevetată vă oferă acasă alternativa tratamentelor spa cu instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II şi gelurile faciale special formulate. Gelul de Pre-Tratament îndepărtează impurităţile astfel încât porii pot să respire şi pregăteşte pielea dumneavoastră pentru Gelul de Tratament. Pentru a obţine rezultate optime, gelurile ar trebui folosite împreună cu ageLOC Galvanic Spa Device şi cu ageLOC Face Conductor, această combinaţie lăsându-ţi pielea proaspătă, hidratată şi incredibil de moale şi curată.

 

 

 

În stoc

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Nu Skin Facial Gels cu ageLOC® sunt create pentru a fi folosite doar cu instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

Ambele geluri

 • Redau pielii vibranţa naturală îndepărtând impurităţile şi promovând energia celulară.
 • Oferă ingrediente benefice ce sunt livrate mai eficient cu ajutorul curentului galvanic.
 • Oferă pielii rezultate de regenerare.

Gelurile de Pre-tratament

 • Îndepărtează impurităţile lăsând porii să respire.
 • Calmeză pielea.

Gelurile de Tratament

 • Încetinesc semnele vizibile ale îmbătrânirii direct de la sursă cu tehnologia ageLOC® – un amestec revoluţionar de ingrediente anti-îmbătrânire.
 • Facilitează revenirea după stres; revitalizează şi revigorează pielea, promovând evergia celulară.
 • Îmbunătăţesc hidratarea pielii lăsând pielea fină, curată şi revigorată.

Mod utilizare

Nu Skin Facial Gels cu ageLOC® sunt create pentru a fi folosite de 2-3 ori pe săptămână cu instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II. Pentru instrucţiuni de utilizare detaliate vă rugăm să citiţi manualul de utilizare al ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II. Este un proces simplu, în doi paşi. Pasul de pretratament calmează şi îngrijeşte pielea, îndepărtând impurităţile şi pregătind pielea pentru aplicarea Treatment Gel, care urmează. In timpul pasului de Tratament, impurităţile vizate în timpul pasului de Pre-Tratament sunt scoase afară, în timp ce ingredientele ageLOC sunt trimise în piele.

Avertismente: Înaintea primei aplicări, testaţi gelul pentru iritaţii pe o suprafaţă foarte mică a pielii dumneavoastră.

 

1 recenzie pentru Gel Galvanic Spa – Tratament Facial cu Gel ageLOC®

 1. Carmem (proprietar verificat)

  Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -