Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Set ingrijire ten cu ageLOC Galvanic Spa Face care Essentials

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 1,750.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Set ingrijire ten cu ageLOC Galvanic Spa Face care Essentials

Acest pachet contine unul dintre cel mai puternic și intuitiv dispozitiv pentru îngrijirea pielii, ageLOC Galvanic Spa cu tratamentul ageLOC Facial Gels, ageLOC Line corrector și o sticlă de NaPCA Moisture Mist. În plus, economisești aproximativ 17% cu acest set comparativ cu achiziționarea individuală ale acestor produse.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Setul „ageLOC Galvanic Spa Face Care Essentials” de la NU SKIN reprezintă o soluție revoluționară pentru îngrijirea avansată a pielii, combinând tehnologia de vârf cu formulații de înaltă calitate pentru a oferi rezultate vizibile și de durată. Acest kit complet de îngrijire facială este special conceput pentru a combate semnele îmbătrânirii, oferind un tratament spa de calitate direct în confortul casei tale. Kitul include:

  1. ageLOC Galvanic Spa System Gen III: Acest dispozitiv avansat utilizează tehnologia galvanică pentru a transporta ingrediente active adânc în straturile pielii, maximizând astfel eficacitatea produselor de îngrijire aplicate. Este proiectat pentru a reduce vizibilitatea liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățind totodată fermitatea și textura pielii.
  2. Facial Gels ageLOC Twist Top: Gelurile faciale sunt formulate pentru a lucra în sinergie cu ageLOC Galvanic Spa, pentru a purifica, revigora și reîmprospăta pielea. Acestea conțin ingrediente ageLOC care țintesc sursele îmbătrânirii la nivel celular, ajutând la revitalizarea și întinerirea aspectului pielii.
  3. Tru Face Line Corrector: Acest produs utilizează peptizi care ajută la combaterea liniilor fine și a ridurilor prin stimularea producției de colagen. Aplicat regulat, Tru Face Line Corrector poate oferi un aspect mai neted și mai ferm al pielii, reducând vizibilitatea imperfecțiunilor legate de vârstă.
  4. NaPCA Moisture Mist II: Un spray facial hidratant care ajută la reînnoirea și revitalizarea pielii cu un amestec de ingrediente naturale, inclusiv NaPCA, un umectant puternic care atrage umiditatea din mediu pentru a menține pielea hidratată și plină de viață. Ideal pentru utilizare pe tot parcursul zilei, acesta lasă pielea proaspătă și plină de vitalitate.

Folosind acest set de îngrijire, vei putea experimenta beneficiile unui tratament facial profesional acasă, optimizând rutina de îngrijire a pielii pentru a obține un ten mai luminos, mai ferm și vizibil întinerit. Fiecare produs din acest kit este conceput să funcționeze armonios, oferindu-ți astfel cea mai avansată soluție anti-îmbătrânire de la NU SKIN.

 

Mod utilizare

Mod de utilizare

2 recenzii pentru Set ingrijire ten cu ageLOC Galvanic Spa Face care Essentials

  1. Rodica

    un excelent strat … impotriva imbatranirii !;)

  2. Sorina Dum (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -