Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Tratament pentru păr – Fiole Nutriol® Hair Fitness

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 0.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Tratament pentru păr – Fiole Nutriol® Hair Fitness

Acest produs s-a inlocuit cu  >>> NOUL ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair <<<

Stoc epuizat

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Beneficii

  • Promovează un păr sănătos, bogat
  • Revitalizează şi întăreşte părul
  • Îmbunătăţeşte disponibilitatea substanţelor nutritive şi a vitaminelor pentru foliculul firului de păr.
  • Remineralizează şi hidratează părul, îmbunătăţind volumul şi strălucirea
  • Testat dermatologic împotriva alergiilor.

Recomandat pentru:

 

• Femeile al căror păr este subţiat datorită perioadei de sarcină, a menopauzei, a stresului, a dietei, a agresiunilor chimice (permanent sau vopsiri prea dese cu produse de calitate slaba) sau a geneticii.

• Bărbaţii care se confrunta cu căderea părului în special datorită geneticii sau vârstei. Alţi factori agravanţi sunt stresul, dieta, mătreaţa şi acumulările de grăsime din folicul.

• Bărbaţii care caută soluţia pentru a încetini procesul de cădere a părului, care doresc să-şi păstreze părul pe care îl au şi care doresc să arate la fel de tineri precum se simt.

Tricalgoxil

Un ingredient cheie – provine din alge marine. Acționează împreună cu alte ingrediente esențiale pentru a-ți remineraliza scalpul ajutând la redarea volumului și strălucirii părului. Acest tratament poate fi utilizat continuu, dar evaluați durata acestuia pe baza rezultatelor obținute. Recomandăm cel puțin două cicluri de aplicare pe an (primăvară și toamnă).

Mod utilizare

Modul de utilizare pentru femei: Faza de atac- o fiolă la fiecare două zile timp de opt săptămâni Faza de menţinere – două fiole pe săptămână timp de patru săptămâni Modul de utilizare pentru bărbaţi: Faza de atac – trei fiole în fiecare săptămână timp de opt săptămâni* Faza de menţinere – două fiole pe săptămână timp de şase săptămâni *Utilizarea unei cutii Nutriol® Hair Fitness Treatment pe lună. Faza de atac: Aceasta este perioada de aplicare intensă pe care formulatorii noştri, pe baza rezultatelor testelor clinice, au stabilit-o ca fiind cea mai bună pentru \”atacarea\” problemei şi obţinerea celor mai bune rezultate în ceea ce priveşte îmbunătăţirea de ansamblu a condiţiei scalpului. Atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, faza de atac trebuie repetată primăvara şi toamna deoarece pe parcursul acestor anotimpuri nevoile nutriţionale ale organismului se schimbă, interferând cu disponibilitatea nutrienţilor vitali pentru păr şi scalp. Nutriol Hair Fitness Treatment se adresează acestor nevoi. Alte condiţii pot necesita repetarea fazei de atac. Faza de menţinere: Această fază are loc după faza de atac şi reprezintă perioada de aplicare în vederea menţinerii sănătăţii generale a scalpului şi a condiţiei părului. Durata fazei de menţinere urmează să fie estimată de către utilizator pe baza rezultatelor obţinute. Când să aplicaţi: Tratamentul poate fi utilizat în mod continuu. Durata fazei de menţinere urmează să fie estimată de către utilizator pe baza rezultatelor obţinute. Durata tratamentului trebuie estimată pe baza rezultatelor obţinute. Utilizarea minimă recomandată este de două cicluri de tratament pe an (primăvară şi toamnă). Fiecare cutie oferă 12 tratamente. Cum să aplicaţi: 1) Înainte de tratament, folosiţi şamponul şi balsamul de păr ales de dumneavoastră din gamele Nutriol Shampoo şi Nu Skin® Conditioner. 2) Uscaţi părul cu prosopul. 3) Activaţi soluţia Nutriol Hair Fitness Treatment prin răsucirea capacului în sensul acelor ceasului pentru a rupe sigiliul protector din jurul fiolei şi pentru a elibera pudra în soluţie. 4) Agitaţi fiola pentru a activa formula. 5) Îndepărtaţi capacul şi ataşaţi aplicatorul, aplicând din când în când apoi câteva picături pe scalp (aveţi grijă să nu aplicaţi produsul dincolo de linia părului). 6) Masaţi delicat scalpul cu vârful degetelor timp de trei – patru minute folosind o mişcare uşoară. NU CLĂTIŢI. Pentru rezultate optime, a se folosi împreună cu instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II. 7) Aranjaţi părul ca de obicei.

1 recenzie pentru Tratament pentru păr – Fiole Nutriol® Hair Fitness

  1. Sorina Dum (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -