Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Noul aparat ageLOC Boost & Activating System Serum Kit

Preț: 1,690.00 lei

Select your language: RO Romanian Română

Noul aparat ageLOC Boost & Activating System Serum Kit

 

Intensifică frumusețea naturală a pielii tale pentru o piele mai luminoasă, mai tonifiată și mai elastică cu noul aparat de la Nu Skin – ageLOC BOOST & Activating Serum. Dispozitivul ageLOC Boost trimite impulsuri intermitente și variabile în piele de 8 ori pe secundă. Impulsurile sunt echilibrate în sarcină, deci trec de la pozitiv la negativ la fiecare 2,4 secunde. Când este folosit împreună cu Activating Serum, acesta optimizează și activează pielea pentru un ten mai întinerit.

Descriere

Formula sa puternică nu oferă doar o gamă largă de beneficii pentru piele, precum luminozitate, tonifiere și beneficii anti-îmbătrânire, dar Activating Serum oferă și conductivitatea esențială, necesară dispozitivului pentru a asigura transmiterea eficientă în piele a microcurentului unic.

Beneficii ageLOC Boost :

•Intensifică frumusețea naturală a pielii tale pentru o piele mai luminoasă, mai tonifiată și mai elastică1.

• Susține reînnoirea celulară a pielii.

• Ajută la estomparea semnelor de îmbătrânire prematură.

• Oferă exfoliere delicată

• Include Tehnologia Microcurentului cu Impuls Variabil, în curs de brevetare, care optimizează și activează pielea pentru un ten cu un aspect mai întinerit.

Activating Serum:

Oferă conductivitate optimă pentru microcurenții cu puls variabil și beneficiile pentru îngrijirea pielii de la ingredientele cheie:

• Amestec ageLOC
• Amestec Iluminator: Extract de narcisă de mare, vitamina C și niacinamidă

• Extract al fructului de Lămâie Caviar
• Amestec pentru tonifiere: extracte din diferite fructe, acid hialuronic

Tehnologia microcurentului cu impuls variabil:

Intermitent, pulsații variabile sunt trimise către piele de opt ori într-o secundă, trecând de la pozitiv la negativ în 2,4 secunde. Împreună cu Activating Serum, optimizează pielea pentru un ten cu un aspect mai tânăr.

Ce conține Activating Serum?

Amestecul pentru luminozitate (extract din narcisă de mare (CEA), Vitamina C & niacinamidele oferă beneficii de luminozitate pentru o piele vibrantă, strălucitoare.

Amestec pentru tonifiere(extract din măr, extract din linte, extract din pepene și două forme de acid hialuronic) hidratează și catifelează, în timp ce oferă pielii un aspect mai tonifiat.

Extract de Fruct de Caviar de Lămâie intensifică exfolierea și susține reînnoirea celulară a pielii pentru un ten vizibil mai neted, mai luminos, mai strălucitor și mai tânăr.

Amestecul ageLOC adresează sursele vizibile ale semnelor de îmbătrânire ale pielii pentru a ajuta la menținerea unui aspect tânăr și vibrant.

Mod utilizare

  1. După tonifiere și curățare, pornește dispozitivul glisând cu degetul în sus pe întreaga suprafață tactilă.
  2. Eliberează trei doze de ageLOC Boost Activating Serum pe suprafața conductoare a dispozitivului. Întinde pe jumătate de față
  3. Începe aplicarea glisând cu degetul în suspe întreaga suprafață tactilă. Deplasează suprafața conductoare pe față prin mișcări ascendente/spre exterior.
  4. Repetă pasul 2 și pasul 3 pe cealaltă jumătate a feței
  5. Masează excesul de Activating Serum în piele, apoi continuă cu regimul tău zilnic de îngrijire a pielii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noul aparat ageLOC Boost & Activating System Serum Kit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN