Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow

Preț: 250.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow

Nutriol Eyelash Treatment este un gel transparent care se concentrează pe fortificarea și protejarea genelor împotriva deteriorării. Cu ajutorul său, genele devin mai rezistente și sunt îngrijite pentru a preveni ruperea. Acest gel inovator, bazat pe formula sa cheie Tricalgoxyl®, nu numai că întărește genele, dar le și mărește grosimea și volumul, apropiindu-le astfel de obținerea unor gene mai lungi și mai pline.

 

În stoc

Categorii: , , Product ID: 19005

Descriere

  • Ajută la îmbunătățirea vizibilă a aspectului genelor și sprâncenelor cu rezultate evidente după 4 săptămâni și oferă rezultate incredibile dacă este utilizat timp de 12 săptămâni sau mai mult.
  • Întărește, hrănește, hidratează și îngrijește genele și sprâncenele.
  • Prezintă o formulă ușoară și ne-iritantă.
  • Ușor de folosit.

Rezultate dovedite

  • Nu Skin a comisionat un studiu clinic profesional terț pentru a evalua rezultatele utilizării serului Nu Colour Lash + Brow de două ori pe zi pe 30 de subiecți de sex feminin cu vârsta de 18 ani și mai mult. Evaluarea se bazează pe o evaluare vizuală timp de 12 săptămâni, efectuată de experți instruiți.
  • Subiecții au fost supuși la o evaluare vizuală în momentul inițial, săptămâna 2, săptămâna 4, săptămâna 8, săptămâna 12.

 

*Studiu clinic: Rezultate obținute în urma unei evaluări profesionale efectuate de o parte terță în cadrul unui studiu în vivo, de 12 săptămâni efectuat pe 30 de subiecți de sex feminin sănătoși cu vârsta de 18 ani și peste. Subiecții au fost supuși unei evaluări vizuale de către experți expertă pentru a examina lungimea genelor, volumul și definirea sprâncenelor în momentul inițial, săptămâna 2, săptămâna 4, săptămâna 8 și săptămâna 12.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.