Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow

Preț: 290.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow

Nutriol Eyelash Treatment este un gel transparent care se concentrează pe fortificarea și protejarea genelor împotriva deteriorării. Cu ajutorul său, genele devin mai rezistente și sunt îngrijite pentru a preveni ruperea. Acest gel inovator, bazat pe formula sa cheie Tricalgoxyl®, nu numai că întărește genele, dar le și mărește grosimea și volumul, apropiindu-le astfel de obținerea unor gene mai lungi și mai pline.

 

SKU: 97002663 Categorii: , , Product ID: 19005
Produse NuSkin - Romania -

Descriere

  • Ajută la îmbunătățirea vizibilă a aspectului genelor și sprâncenelor cu rezultate evidente după 4 săptămâni și oferă rezultate incredibile dacă este utilizat timp de 12 săptămâni sau mai mult.
  • Întărește, hrănește, hidratează și îngrijește genele și sprâncenele.
  • Prezintă o formulă ușoară și ne-iritantă.
  • Ușor de folosit.

Rezultate dovedite

  • Nu Skin a comisionat un studiu clinic profesional terț pentru a evalua rezultatele utilizării serului Nu Colour Lash + Brow de două ori pe zi pe 30 de subiecți de sex feminin cu vârsta de 18 ani și mai mult. Evaluarea se bazează pe o evaluare vizuală timp de 12 săptămâni, efectuată de experți instruiți.
  • Subiecții au fost supuși la o evaluare vizuală în momentul inițial, săptămâna 2, săptămâna 4, săptămâna 8, săptămâna 12.

 

*Studiu clinic: Rezultate obținute în urma unei evaluări profesionale efectuate de o parte terță în cadrul unui studiu în vivo, de 12 săptămâni efectuat pe 30 de subiecți de sex feminin sănătoși cu vârsta de 18 ani și peste. Subiecții au fost supuși unei evaluări vizuale de către experți expertă pentru a examina lungimea genelor, volumul și definirea sprâncenelor în momentul inițial, săptămâna 2, săptămâna 4, săptămâna 8 și săptămâna 12.

Mod utilizare

După curățarea și uscarea zonei de aplicare, aplicați un strat subțire de ser la rădăcina sprâncenelor și de-a lungul rădăcinii liniei genelor superioare și inferioare. Utilizați zilnic, atât dimineața, cât și seara.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser întărirea genelor Nu Colour Lash + Brow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -