Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Luciu de Buze Revigorant AP24 Smile Pop

Preț: 75.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Luciu de Buze Revigorant AP24 Smile Pop

Apari! Uimește! Strălucește Păstrați-vă buzele hidratate, strălucitoare și apetisante cu AP24 Smile Pop – un luciu de buze revigorant, cu o aromă discretă de vanilie și mentă. Cu beneficiile antioxidante ale vitaminelor E și C, vă veți simți buzele suple, moi și catifelate în timp ce aplicatorul pufos garantează stratul perfect de luciu de buze, ideal pentru fotografia perfectă.

Categorie: Etichetă: Product ID: 1955

Descriere

Beneficii

  • Oferă o senzație de prospețime buzelor dumneavoastră. Include o aromă delicioasă de vanilie și mentă care completează gama noastră de produse AP-24.
  • Vă face zâmbetul mai strălucitor.
  • Se aplică ușor, iar buzele par mai hidratate, mai apetisante și mai bine îngrijite.
  • Buzele devin instant mai strălucitoare.
  • Se poate aplica direct pe buze sau peste ale rujuri.
  • Este o nuanță neutră care se potrivește perfect pentru toate nuanțele de ten.

Mod utilizare

Utilizare Utilizați aplicatorul pufos pentru a aplica luciul de buze pe buzele uscate și curate. Nu umeziți buzele înainte de aplicarea produsului. Utilizați-l individual sau peste un alt ruj pentru a vă evidenția zâmbetul frumos.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Luciu de Buze Revigorant AP24 Smile Pop”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin