Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Mască hidratantă din pânză – Nu Skin Radiance Mask

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 186.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Mască hidratantă din pânză – Nu Skin Radiance Mask

Măștile hidratante din pânză reprezintă soluții rapide pentru menținerea hidratării tenului. Nu Skin Radiance Mask e o mască hidratantă, din pânză, venită direct din Japonia. Oferă hidratarea esențială pielii rezultând un ten mai luminos. Pe lângă aceste beneficii, masca oferă o senzație plăcută de relaxare și refacere.

Stoc epuizat

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Măștile din pânză sunt originare din Asia, unde au avut un rol esențial în cadrul fenomenului K-beauty din Coreea. Au fost create pentru a ajuta multe tipuri de piele și nu e greu de înțeles de ce au un asemenea succes în Asia, iar acum în întreaga lume. Pe lângă beneficiile deja menționate – hidratează și calmează pielea, asigură un ten luminos, oferă o senzație de prospețime și relaxare -, este un produs care poate fi luat foarte ușor în bagaj. Ambalajul mic nu ocupă mult loc și e esențial în călătorii, când tenul se deshidratează ușor.

Mod utilizare

  1. Curăță și tonifiază pielea cu produsele Nu Skin potrivite tenului tău. Așteaptă ca tenul să se usuce.
  2. Plicul se desface și se scoate masca. Aplică masca începând cu zona frunții. Având o mărime universală, e mult mai ușor să potrivești zonele dacă începi din zona frunții.
  3. Ai grijă să nu se formeze bule de aer!
  4. Lasă masca să acționeze timp de 5-15 minute. În tot acest timp poți să închizi ochii și să meditezi pentru a te relaxa și din exterior, dar și din interior.
  5. Îndepărtează masca și masează fața. Nu e nevoie să te speli pe față la final, ci așteaptă ca produsul să intre în piele.
  6. Continuă ritualul de frumusețe cu un produs special Nu Skin (cum ar fi Tru Face Line Corrector sau Tru Face Ideal Eyes) și asigură hidratarea cu un produs potrivit pielii tale pentru zi sau noapte.

1 recenzie pentru Mască hidratantă din pânză – Nu Skin Radiance Mask

  1. MariaD (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -