Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Polishing Peel Skin Refinisher pentru Toate Tipurile de Piele

Preț: 135.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Polishing Peel Skin Refinisher pentru Toate Tipurile de Piele

Un produs neabraziv din rutina dumneavoastră săptămânală de îngrijire a pielii, Polishing Peel îndepărtează într-un mod plăcut semnele lăsate pe pielea dumneavoastră de poluare, în timp ce ingredientele principale, precum argila bentonită, exfoliază pielea, scoțând la iveală un ten frumos, catifelat, moale pe care îl veți purta cu mândrie.

Descriere

Beneficii

• O formulă unică cu extracte vegetale vă ajută pielea să facă față unui mediu urban dur.
• Îndepărtează ca un profesionist celulele epidermice moarte în doar două minute pentru o piele vizibil mai fină și mai luminoasă.
• Include argilă bentonită care ajută la catifelarea și perfecționarea pielii.
• Îndepărtează celulele moarte, atenuând semnele lăsate de poluare și diminuând efectul stresului și al poluării asupra pielii dumneavoastră.
• Exfoliază și netezește, având ca rezultat o piele moale, fină cu un aspect întinerit și luminos.
• O formulă non-abrazivă care păstrează confortul pielii în timpul și după utilizare.

Trăsături cheie

• Argilă Bentonită—îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile în timp ce exfoliază și catifelează piele.

Mod utilizare

Folosiți de 3 ori în prima săptămână, apoi de 1-2 ori pe săptămână.

Aplicați un strat vizibil, uniform pe pielea uscată a feței și gâtului, evitând zona ochilor. Începeți să masați imediat după aplicare sau așteptați maxim 30 până la 60 de secunde. Dacă produsul rămâne prea mult timp în contact cu pielea, acesta se va usca prea tare și va fi greu de îndepărtat. De îndată ce Polishing Peel începe să se întărească, utilizați vârful degetelor pentru a masa produsul cu mișcări circulare pentru ca particulele mari ale produsului să îndepărteze celulele moarte ale pielii. Dacă produsul devine prea uscat, umeziți ușor vârfurile degetelor și continuați să masați pentru a îndepărta produsul. Clătiți cu apă caldă și uscați prin tamponare. Folosiți apoi tonifiantul și hidratantul Nu Skin® alese de dumneavoastră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Polishing Peel Skin Refinisher pentru Toate Tipurile de Piele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin