Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Gel de duș Body Cleansing Gel 250 ml

Preț: 60.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Gel de duș Body Cleansing Gel 250 ml

Curăță cu blândețe. Acest gel de duș fără săpun este atât de special datorită combinației de agenți delicați de curățare cu Aloe Vera și Extracte de Plante, lăsând pielea proaspătă, moale și confortabilă. Extracte de Aloe Vera & de Plante – calmează, hrănesc și îngrijesc pielea protejând-o împotriva uscării după baie.

Categorii: , Etichetă: Product ID: 2444

Descriere

  • Formula fără săpun.
  • Un produs delicat pentru utilizare zilnică pentru întregul corp.
  • Ideal pentru corp și mâini – excelent la chiuvetă sau în duș.
  • Produs testat dermatologic.

Mod utilizare

Aplicați pe pielea umedă. Masați ușor până se formează spumă. Clătiți bine. După ce faceți baie sau duș, cât pielea este încă umedă aplicați produsul Nu Skin de hidratare pentru corp, preferat de dumneavoastră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel de duș Body Cleansing Gel 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin