Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 165.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter

Răsfățați-vă pielea cu untul hrănitor de shea şi fructul baobabului african. Aceste ingrediente etnobotanice, dovedite în timp, promovează o piele fină şi suplă ce rămâne astfel pe parcursul întregii zile, în timp ce-i îmbunătăţeşte elasticitatea pentru şi mai multă fineţe în viitor.

 • Oferă hidratare pe durata întregii zile pentru o piele cu aspect sănătos.
 • Conţine antioxidanţi benefici.
 • Netezeşte pielea uscată.
 • Promovează o piele fină, netedă, cu un aspect tonifiat.
 • Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii.
 • Ingredientele etnobotanice benefice îmbunătăţesc condiţia pielii în mod natural.

În stoc

Descriere

 • Extractul din pulpa fructului de Baobab (Adansonia digitata pulp extract) – un umectant şi emolient natural, acest extract hidratant din fruct ajută la netezirea pielii, îmbunătăţindu-i aspectul şi oferindu-i hidratare pe termen lung.
 • Untul de Shea – un emolient bogat ce îmbunătăţeşte funcţia de barieră naturală a pielii şi ajută la îmbunătăţirea nivelelor de hidratare.
 • Uleiul de nucă Macadamia – bogat în acizi graşi mono-nesaturaţi, acest ulei hidratant seamănă foarte bine cu sebumul (uleiul produs în mod natural de către piele pentru hidratare şi protecţie), este absorbit cu uşurinţă de către piele şi ajută la menţinerea funcţiilor barierei de hidratare din piele.

Mod utilizare

Aplicaţi cu generozitate pe tot corpul, acordând mai multă atenţie genunchilor, coatelor şi altor zone care au nevoie de o hidratare intensă. A se folosi doar pentru uz extern.

1 recenzie pentru Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter

 1. MariaD (proprietar verificat)

  Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.