Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter

Preț: 145.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter

Răsfățați-vă pielea cu untul hrănitor de shea şi fructul baobabului african. Aceste ingrediente etnobotanice, dovedite în timp, promovează o piele fină şi suplă ce rămâne astfel pe parcursul întregii zile, în timp ce-i îmbunătăţeşte elasticitatea pentru şi mai multă fineţe în viitor.

  • Oferă hidratare pe durata întregii zile pentru o piele cu aspect sănătos.
  • Conţine antioxidanţi benefici.
  • Netezeşte pielea uscată.
  • Promovează o piele fină, netedă, cu un aspect tonifiat.
  • Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii.
  • Ingredientele etnobotanice benefice îmbunătăţesc condiţia pielii în mod natural.

Descriere

  • Extractul din pulpa fructului de Baobab (Adansonia digitata pulp extract) – un umectant şi emolient natural, acest extract hidratant din fruct ajută la netezirea pielii, îmbunătăţindu-i aspectul şi oferindu-i hidratare pe termen lung.
  • Untul de Shea – un emolient bogat ce îmbunătăţeşte funcţia de barieră naturală a pielii şi ajută la îmbunătăţirea nivelelor de hidratare.
  • Uleiul de nucă Macadamia – bogat în acizi graşi mono-nesaturaţi, acest ulei hidratant seamănă foarte bine cu sebumul (uleiul produs în mod natural de către piele pentru hidratare şi protecţie), este absorbit cu uşurinţă de către piele şi ajută la menţinerea funcţiilor barierei de hidratare din piele.

Mod utilizare

Aplicaţi cu generozitate pe tot corpul, acordând mai multă atenţie genunchilor, coatelor şi altor zone care au nevoie de o hidratare intensă. A se folosi doar pentru uz extern.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de corp Epoch® Baobab Body Butter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin