Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Sampon anti mătreață Epoch® Ava Puhi Moni

Preț: 105.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Sampon anti mătreață Epoch® Ava Puhi Moni

Un şampon botanic ce tratează mătreaţa cu eficacitate. Curăţă şi tratează cu blândeţe scalpul, lăsând părul cu un aspect sănătos.

Descriere

Beneficii

Frunzele de viţă albă (Clematis Vitalba), salvie şi urzică, folosite de nativii americani pentru a calma pielea uscată şi cu solzi.
Ava puhi, o floare polineziană, curăţă şi hrăneşte cu blândeţe scalpul, lăsând părul sănătos şi cu un miros proaspăt.
Conţine Zinc Pyrithione pentru a ajuta la tratarea mătreţei, prevenind mâncărimile şi iritarea.

Mod utilizare

Udaţi părul, masaţi până faceţi spumă, lăsaţi în păr timp de 1-2 minute, după care clătiţi. Repetaţi dacă este necesar. Pentru cele mai bune rezultate, folosiţi în fiecare zi sau după cum v-a recomandat doctorul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sampon anti mătreață Epoch® Ava Puhi Moni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin