Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body

Preț: 89.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Șamponul pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body

Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash conține extracte de hibiscus, plantă folosită în mod tradiţional în Asia de sud-est şi America Centrală pentru a hidrata şi menţine sănătatea scalpului, în timp ce curăţă părul şi pielea. Acest produs este 100% natural si indicat pentru toti copii indiferent de tipul de pile.

Descriere

Formulă fără lacrimi. Poate fi dispensat cu uşurinţă folosind o singură mână, ceea ce face îmbăierea copilului mult mai uşoară. Șamponul Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash vă aduce tradiţii vechi botanice, testate şi de încredere, perfecţionate în parteneriat cu etno-botanişti de marcă. Acest produs blând dar eficient, vă oferă o soluţie testată de trecerea timpului pentru nevoile de îngrijire ale copilului dv.

Mod utilizare

Dispensaţi cantitatea dorită de Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Bodype părul şi corpul copilului. Masaţi uşor după care clătiţi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin