Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 105.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Șamponul pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body

Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash conține extracte de hibiscus, plantă folosită în mod tradiţional în Asia de sud-est şi America Centrală pentru a hidrata şi menţine sănătatea scalpului, în timp ce curăţă părul şi pielea. Acest produs este 100% natural si indicat pentru toti copii indiferent de tipul de pile.

Stoc epuizat

Descriere

Formulă fără lacrimi. Poate fi dispensat cu uşurinţă folosind o singură mână, ceea ce face îmbăierea copilului mult mai uşoară. Șamponul Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash vă aduce tradiţii vechi botanice, testate şi de încredere, perfecţionate în parteneriat cu etno-botanişti de marcă. Acest produs blând dar eficient, vă oferă o soluţie testată de trecerea timpului pentru nevoile de îngrijire ale copilului dv.

  • Calmează și hidratează pielea și ajută la menținerea unui scalp cu aspect sănătos.
  • O formulă blândă, fără lacrimi creată pentru nevoile delicate ale bebelușilor.
  • Se aplică ușor cu o singură mână, lăsând-o pe cealaltă liberă pentru a susține bebelușul.
  • Un parfum exotic, încântător, îți lasă micuțul parfumat și curat.
  • Produs testat dermatologic.

Agenții de îngrijire a pielii (extract din floare de hibiscus, suc de fructe de soc, gălbenele și extract de miez de ovăz) –  calmează și hidratează pielea și ajută la menținerea unui scalp sănătos.

Mod utilizare

Dispensaţi cantitatea dorită de Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Bodype părul şi corpul copilului. Masaţi uşor după care clătiţi.

1 recenzie pentru Șampon pentru copii – Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body

  1. Doina76 (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.