Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Loțiune de tonifiere – Here You Glow Exfoliating Toner

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 130.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Loțiune de tonifiere – Here You Glow Exfoliating Toner

O formulă echilibrată gândit prezintă un amestec unic de acizi hidroxi pentru a-ți face pielea moale, netedă, sănătoasă și strălucitoare, plus acid salicilic pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului petelor existente. Pielea ta rămâne curată, limpede și radiantă

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Complex Vegetal Bio-adaptabil

un amestec de extracte vegetale din plante care cresc în condiții climatice extreme și care îți pot ajuta pielea să-și revină după acțiunile zilnice ale factorilor dăunători, cum ar fi stresul, poluarea și stresul oxidativ:

 • Creat cu plante bio-adaptabile.
 • Prezintă o formulă cu un amestec eficient de 10% de AHA, BHA și PHA pentru a lăsa pielea vizibil mai moale, netedă și strălucitoare.
 • Ajută la creșterea ratei schimbului de celule prin exfolierea și „dezlipirea” celulelor moarte ale pielii de pe suprafața pielii.
 • Ajută la deblocarea murdăriei și grăsimii care blochează porii și reduce vizibil aspectul porilor.
 • Ajută la îmbunătățirea aspectului coșurilor pentru o piele mai curată.
 • Hidratează pielea prin atragerea și reținerea umidității pentru a o lăsa mai sănătoasă și suplă.
 • Pregătește pielea pentru produse suplimentare precum seruri și creme hidratante.
 • Include un recipient realizat cu mândrie, din 100% plastic reciclat post-consum.

Ingrediente principale

•AHA-uri (acid lactic, acid glicolic și acid malic) – ajută la creșterea ratei de schimb a celulelor pielii prin „dezlipirea” celulelor moarte de pe suprafața pielii, lăsând-o proaspătă, netedă și uniformă, reducând în același timp aspectul porilor și creând o strălucire sănătoasă.

• BHA (acid salicilic) – pătrunde în pori pentru a adresa petele prin dizolvarea murdăriei, uleiului și reziduurilor care blochează porii.

• PHA (gluconolactonă) – un exfoliant acid blând, care ajută la hidratarea și îngrijirea pielii. Acesta amplifică schimbul de celule al pielii atunci când este asociat cu alți acizi (AHA și BHA).

• Amestec hidratant și calmant și butilenglicol – atrage și reține umezeala de piele pentru o senzație post-aplicare mai suplă, hidratată și mai liniștitoare.

Mod utilizare

După curățarea feței, aplică Here You Glow pe o dischetă de bumbac. Șterge fața și gâtul cu discheta îmbibată, prin mișcări ascendente, spre exterior, evitând zona ochilor. Lasă fața să se usuce înainte de a aplica ser și cremă hidratantă. Utilizează zilnic, dimineața și seara.

Înainte de utilizarea produselor, te rugăm să efectuezi un test pe o porțiune mică de piele. Întrerupe imediat utilizarea produsului dacă pielea se înroșește sau apar iritații.

1 recenzie pentru Loțiune de tonifiere – Here You Glow Exfoliating Toner

 1. Ana (proprietar verificat)

  Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -