Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Loțiune hidratantă – Lightweight Day Moisturizer SPF 30

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 173.60 lei

Select your language: [language-switcher]

Loțiune hidratantă – Lotion Lightweight Day Moisturizer SPF 30

Aceasta Loțiune hidratantă – Lotion Lightweight Day Moisturizer conține SPF 30 pentru o protecție UVB sporită și acesta este doar începutul. Complexul nostru vegetal bio-adaptabil ajută la îmbunătățirea capacității pielii tale de a se adapta la efectele adverse ale stresului, poluării și stresului oxidativ.

În stoc

Descriere

Complex Vegetal Bio-adaptabil

un amestec de extracte vegetale din plante care se dezvoltă în climate extreme. Ajută pielea să îți revină în urma efectelor negative a factorilor zilnici de stres precum poluare, stres și stres oxidativ.

Tehnologie de filtrare a luminii albastre și infraroșii

ingrediente unice care acționează ca un scut împotriva luminii albastre și infraroșii pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva efectelor adverse ale luminii albastre excesive și a expunerii la razele infraroșii.

  • Ingredientele botanice bio-adaptabile ajută la creșterea capacității pielii tale de a se adapta la mediul său.
  • Dispune de SPF 30 (protecție UVB) într-o loțiune confortabilă.
  • Protejează împotriva efectelor negative ale expunerii excesive la radiații UV, la lumina albastră și infraroșie, care includ decolorarea pielii, oboseala și semnele vizibile de îmbătrânire prematură a pielii.
  • Ajută la protejarea și creșterea rezistenței pielii față de efectele negative ale mediului, cum ar fi stresul, poluarea și stresul oxidativ.
  • Oferă un ten strălucitor, luminos și uniformizează nuanța pielii pentru un aspect radiant.
  • Include un tub realizat în proporție de 35% din plastic reciclat post-consum.

Ingrediente principale

• Complex Vegetal Bio-adaptabil – un amestec de cinci extracte vegetale din plante care se dezvoltă în climate extreme. Include Rhodiola rosea, rădăcină de maral, ciupercă Ciuperci Chaga, Trandafir de Ierihon și Ginseng siberian.

• Ingredient antioxidant împotriva luminii albastre și infraroșie (Carnozină) – oferă protecție antioxidantă pentru a ajuta la limitarea efectelor adverse ale expunerii excesive la lumină albastră și infraroșie, cum ar fi decolorarea pielii și aspectul tern.

• Extract de rădăcină de ghimbir (Extract de rădăcină de Zingiber Officinale) – un antioxidant care crește rezistența naturală a pielii la stres, deoarece calmează, promovează luminozitatea pielii și ajută chiar la uniformizarea nuanței pielii.

Mod utilizare

Aplică o cantitate generoasă pe față și gât, cu mișcări ascendente, spre exterior. A se folosi în fiecare dimineață.

1 recenzie pentru Loțiune hidratantă – Lightweight Day Moisturizer SPF 30

  1. Ana (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.