Supliment alimentar – CordyMax Cs 4®

Preț: 150.00 lei

Supliment alimentar CordyMax Cs 4®

Suplimentul CordyMax CS 4 este un extract brevetat, standardizat de ciupercă de Cordyceps sinensis care ajută la tonificarea corpului şi la protecţia ficatului şi a rinichilor. Mai mult de 15 ani de cercetări ştiinţifice ample au avut ca rezultat tulpina. De fapt, CordyMax a fost aşezată sub protecţia proprietăţii intelectuale şi se poate lăuda ca fiind primatulpină recunoscută de guvernul chinez. CordyMax este produs în conformitate cu Procesul de Calitate 6S Pharmanex® şi este standardizat de High Performance Liquid Chromatography (HPLC) – un instrument folosit pentru a determina compoziţia chimică a oricărei mostre.

 

Descriere

Detaliile de fabricare/importator

4 capsule: Miceliu de Cordyceps sinensis (85% – 2100 mg/4 caps.), capsulă (gelatină).

Produs în SUA în exclusivitate pentru: NSE Products, Inc., Provo, Utah, 84601, U.S.A.

Mod utilizare

Luaţi câte două (2) capsule CordyMax CS 4 de două ori pe zi cu apă, in timpul meselor.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneți însărcinată, alăptaţi sau vă aflați sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Supliment alimentar – CordyMax Cs 4®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Pharmanex

Suplimentele alimentare de la Pharmanex oferă soluții complete. Datorită oamenilor de ştiinţă dedicaţi şi a afiliaţiilor cu instituţii ştiinţifice din întreaga lume, echipa noastră de cercetare şi dezvoltare are bazele perfecte pentru a dezvolta produse de prima clasă. Aceste produse sunt împărţite în două categorii:
  • Nutriționale - vă oferă un acces ușor la vitamine și minerale.
  • Soluţii - vă aduc elemente nutritive specifice de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a ţine pasul cu rutina zilnică.