Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Supliment alimentar – CordyMax Cs 4® (cordyceps sinensis)

Scor 4.67/5 bazat pe 3 recenzii

Preț: 160.00 lei

Select your language: RO Romanian Română

Supliment alimentar CordyMax Cs 4®

Suplimentul CordyMax CS 4 este un extract brevetat, standardizat de ciupercă de Cordyceps sinensis care ajută la tonificarea corpului şi la protecţia ficatului şi a rinichilor. Mai mult de 15 ani de cercetări ştiinţifice ample au avut ca rezultat tulpina. De fapt, CordyMax a fost aşezată sub protecţia proprietăţii intelectuale şi se poate lăuda ca fiind primatulpină recunoscută de guvernul chinez.  Cordyceps sinensis acţionează ca protector pulmonar, fiind un adjuvant eficient în terapiile complementare ale gripei – prin ameliorarea tusei, reducerea secreţiilor mucoaselor şi a transpiraţiilor nocturne-, ale bronşitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar şi astmului bronşic.

 

Descriere

Detaliile de fabricare/importator

4 capsule: Miceliu de Cordyceps sinensis (85% – 2100 mg/4 caps.), capsulă (gelatină).

Produs în SUA în exclusivitate pentru: NSE Products, Inc., Provo, Utah, 84601, U.S.A.

Măreşte rezistenţa organismului la insuficienţa de oxigen, combate oboseala şi creşte capacitatea de muncă, scade nivelul colesterolului, reglează nivelul calciului şi a fosforului în sânge, reglează funcţia rinichiului şi a ficatului (elimină toxinele, reface celulele afectate, distruge viruşii din celulele hepatice), previne boli ale aparatului cardiovascular şi ale vaselor de sânge (ischemie cardiacă, infarctul miocardic, tromboze) şi înlătură efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei.

 

 

Mod utilizare

Luaţi câte două (2) capsule CordyMax CS 4 de două ori pe zi cu apă, in timpul meselor.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneți însărcinată, alăptaţi sau vă aflați sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

3 recenzii pentru Supliment alimentar – CordyMax Cs 4® (cordyceps sinensis)

  1. CarinaBB (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

  2. dan

    Ok

  3. Monica Caruntu (proprietar verificat)

    Mama mea foloseste ciuperca pentru astm bronsic alergic, iar crizele sunt din ce in ce mai rare, slabind in intensitate.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN