Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Supliment alimentar – CordyMax Cs 4®

Preț: 150.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Supliment alimentar CordyMax Cs 4®

Suplimentul CordyMax CS 4 este un extract brevetat, standardizat de ciupercă de Cordyceps sinensis care ajută la tonificarea corpului şi la protecţia ficatului şi a rinichilor. Mai mult de 15 ani de cercetări ştiinţifice ample au avut ca rezultat tulpina. De fapt, CordyMax a fost aşezată sub protecţia proprietăţii intelectuale şi se poate lăuda ca fiind primatulpină recunoscută de guvernul chinez. CordyMax este produs în conformitate cu Procesul de Calitate 6S Pharmanex® şi este standardizat de High Performance Liquid Chromatography (HPLC) – un instrument folosit pentru a determina compoziţia chimică a oricărei mostre.

 

Descriere

Detaliile de fabricare/importator

4 capsule: Miceliu de Cordyceps sinensis (85% – 2100 mg/4 caps.), capsulă (gelatină).

Produs în SUA în exclusivitate pentru: NSE Products, Inc., Provo, Utah, 84601, U.S.A.

Mod utilizare

Luaţi câte două (2) capsule CordyMax CS 4 de două ori pe zi cu apă, in timpul meselor.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos. A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte. A se păstra ferit de căldură şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneți însărcinată, alăptaţi sau vă aflați sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Supliment alimentar – CordyMax Cs 4®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Pharmanex

Suplimentele alimentare de la Pharmanex oferă soluții complete. Datorită oamenilor de ştiinţă dedicaţi şi a afiliaţiilor cu instituţii ştiinţifice din întreaga lume, echipa noastră de cercetare şi dezvoltare are bazele perfecte pentru a dezvolta produse de prima clasă. Aceste produse sunt împărţite în două categorii:
  • Nutriționale - vă oferă un acces ușor la vitamine și minerale.
  • Soluţii - vă aduc elemente nutritive specifice de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a ţine pasul cu rutina zilnică.