Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Batoanele-M TR90: Lămâie crocantă – pachet de 30 batoane

Scor 4.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 600.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Batoanele-M TR90 – Lămâie crocantă –
pachet de 30 batoane

Batonul-M TR90 este un înlocuitor de masă excelent atunci când nu aveți timp dar totuși doriți să mâncați sănătos. Delicios și nutritiv, acest baton ușor de consumat la drum este o modalitată convenabilă de a obține toate cerințele nutriționale ale unei mese principale. Iată alte avantaje extraordinare pe care vi le furniza acest baton delicios de ciocolată:

· vitamine şi minerale pentru a construi un scut de protecţie pentru organismul dumneavoastră

· un baton de înlocuire a mesei pentru controlul greutății  

· cantitatea adecvată de proteine care vor contribui la menţinerea şi creşterea masei musculare

· o masă care poate fi integrată în stilul dumneavoastră de viață ocupat

În stoc

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Batoanele-M TR90: Lămâie crocantă sunt concepute pentru a vă menţine mulţumiţi în fiecare zi. Cel mai important, pot fi uşor integrate în stilul de viaţă aşa cum sunt. Batoanele sunt convenabile, discrete şi gata de folosit la drum.De asemenea, Batonul-M oferă o abordare nutritivă adaptată la complexul nutritional TR90®.• Îndeplineşte toate cerinţele unei mese principale într-un baton.• Conţine nivelul adecvat de proteine de înaltă calitate, care contribuie la creşterea şi menţinerea masei muscu-lare într-un mod convenabil şi uşor.• Conţine cantitatea potrivită de grăsimi și carbohidraţi pentru a vă ajuta să vă alimentaţi organismul. • Furnizează vitamine şi minerale pentru a vă ajuta să vă protejaţi corpul.

 

Este important să urmaţi instrucţiunile de utilizare. Menţineţi un consum adecvat de lichide pe zi şi o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Un consum excesiv al produsului ar putea avea efecte laxative. Acest produs este util pentru utilizarea prevăzută numai ca parte a unei diete hipocalorice: alte alimente ar trebui să facă parte necesară dintr-o astfel de dietă. Nu folosiţi produsul dacã integritatea foliei este compromisã. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflaţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Mod utilizare

Luaţi un baton ca substitut pentru o masă, o dată pe zi, cu un pahar mare de apă.

ingrediente

Înveliş alb (zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier, palmier, shea), lapte praf degresat, emulsifiant: lecitine din soia, aromă de vanilie); sirop de glucoză-fructoză; proteine din lapte; proteine din soia; fructooligozaharide; făină de orez; săruri de potasiu ale acidului ortofosforic; carbonat de calciu; carbonat de magneziu; săruri de sodiu ale acidului ortofosforic; sulfat feros; citrat de zinc;

gluconat de cupru; sulfat de mangan; iodură de potasiu; selenit de sodiu; ulei de floarea soarelui; sirop de fructoză; fructoză; stabilizator: glicerol; maltodextrină; extract de malţ de orz (gluten); sirop de glucoză; pudră din suc de lămâie (0,55%); aromă de lămâie cu alte arome; acid L-ascorbic; acetat de D-alfa-tocoferil; nicotinamidă; acetat de retinil; D-biotină; D-pantotenat de calciu; colecalciferol; ciancobalamină;

riboflavină; clorhidrat de tiamină; fitomenadionă; clorhidrat de tiamină; acid pteroilmonoglutamic; sare; emulsifiants: lecitine de soia şi esteri ai zaharozei cu acizi grași, antioxidant: alfatocoferol.

avertismente

Este important să urmaţi instrucţiunile de utilizare. Menţineţi un consum adecvat de lichide pe zi, o dietã variatã şi echilibratã şi un mod de viaţã sãnãtos. Un consum excesiv al produsului ar putea avea efecte laxative. Acest produs este util pentru utilizarea prevăzută numai ca parte a unei diete hipocalorice: alte alimente ar trebui să facă parte dintr-o astfel de dietă. Nu folosiţi produsul dacã integritatea foliei este compromisã. Dacă sunteţi sau doriţi să rămâneţi însărcinată, alăptaţi sau vă aflaţi sub tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs. A se pătra la loc uscat, cu o temperatură de 16°C până la 18°C.

1 recenzie pentru Batoanele-M TR90: Lămâie crocantă – pachet de 30 batoane

  1. Carmem (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -