Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Pentru ochi sanatosi – Eye Formula de la Pharmanex

Scor 5.00/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 165.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Pentru ochi sanatosi – Eye Formula de la Pharmanex

Cel mai nou supliment alimentar cu o formulă unică ce conține zinc, si ajută la menținerea vederii normale., cu un plus de seleniu, cupru și vitaminele C și E pentru a ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Ochii noștri întâmpină propriile provocări zilnice. Fie că e vorba de ceva mai mult timp petrecut în fața unui ecran, expunere la poluare atmosferică sau doar efectele îmbătrânirii, există numeroși factori care pot avea impact asupra vederii noastre în timp. Același lucru este valabil pentru stresul oxidativ. Celulele din ochii noștri sunt expuse cu regularitate la fum, praf, raze UV și alte surse de radicali liberi – molecule reactive, controlate de către rețeaua noastră antioxidantă.

De ce ar trebui să folosesc acest produs?

  • Zincul contribuie la menținerea vederii normale
  • Seleniul, cuprul și vitaminele C și E sunt antioxidanți care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Zincul, seleniul, cuprul și vitamina C contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a sistemului imunitar, ca bonus

 

 

Mod utilizare

 

Utilizare Zilnică

Ia o (1) capsulă o dată pe zi, cu mâncare și băutură.

A nu se depăși doza zilnică recomandată. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Un supliment alimentar nu trebuie folosit pentru a înlocui o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu folosi acest produs dacă sigiliul este rupt, deteriorat sau lipsește. A se păstra în loc ferit de căldură şi umiditate. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. Consultă un doctor înainte de folosirea acestui produs dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub tratament medical.

2 recenzii pentru Pentru ochi sanatosi – Eye Formula de la Pharmanex

  1. Ana (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

  2. Mihai

    Să folositi de două ori pe zi! De asemenea, ajută la ochii apoși!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -