Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

„Suplimente doTERRA Life Long Vitality Pack pentru Vitalitate Pe Termen Lung”

Scor 4.00/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 670.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Suplimentul Life Long Vitality Pack doTERRA oferă o abordare holistică pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate și vitalitate. Acesta conține trei produse esențiale: suplimentele alimentare Alpha CRS+, Microplex VMz și xEO Mega, toate formulate cu ingrediente naturale și certificate organic. Acestea oferă o gamă largă de beneficii, inclusiv suport pentru sistemul imunitar, metabolism, energie și starea de bine. Suplimentele sunt formulate cu uleiuri esențiale doTERRA, ceea ce le face unice pe piață.

Descriere

În timp ce unele dintre aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru complet, cercetările științifice descoperite dezvăluie multe modalități prin care putem influența – și chiar controla – factorii semnificativi ai îmbătrânirii. O viață îndelungată plină de vitalitate și îmbătrânire sănătoasă începe cu furnizarea celulelor cu substanțe nutritive esențiale și factori metabolici pentru a le ajuta să se descurce în mod optim.

Pe langa oxigen, apa si lumina, pentru viata si vitalitate, corpul nostru are nevoie de urmatoarele substante nutritive:

♦ 2 acizi grasi nesaturati
♦ 8 aminoacizi esentiali
♦ 13 vitamine
♦ 21 de substante mineral

dōTERRA va propune aici un produs – Lifelong Vitality Pack (LLV) care cuprinde toate aceste elemente si chiar mai mult!

Conceput ca o fundaţie pentru nevoile nutriţionale zilnice, pachetul de suplimente naturale Lifelong Vitality Pack de la doTERRA a fost testat de cercetători care au urmărit efectele sale concrete asupra sănătăţii.

Studiul clinic pe complexul de suplimente Lifelong Vitality Pack (care conţine Alpha CRS+, Microplex VMz şi EOMega) s-a făcut pe 16 subiecţi. Aceştia au fost instruiţi să consume suplimentele timp de două luni, urmând instrucţiunile recomandate şi continuând obiceiurile lor normale de dietă şi sport. Cercetătorii au luat o mostră de sânge de la fiecare dintre participanţii la studiu, atât înainte cât şi ulterior, pentru o analiză concretă. Următorii markeri au arătat o îmbunătăţire considerabilă după doar două luni de suplimentare cu ajutorul Lifelong Vitality Pack: lipide (cea mai mare sursă de energie), nivelurile de insulină, biomarkerii cardiovasculari, acidul eicosapentaenoic (Omega 3), rata AA/EPA (inflamaţia celulară).

Aceste rezultate arată că Lifelong Vitality Pack de la doTERRA a avut efecte pozitive asupra indicatorilor biochimici ai sănătăţii cardiovasculare, asupra nivelului de antioxidanţi, inflamaţiilor şi asupra reglării glucozei din sânge.

Am nevoie de multivitamine?

Oricine din comunitatea științifică care studiază în mod serios nutriția este de acord că, practic, toată hrana nu reușește să îndeplinească chiar și cerințele minime pentru multe substanțe nutritive (cunoscute sub numele de doza zilnică recomandată – DZR).

Încercarea de a obține DZR din toate cele 26 de vitamine esențiale, minerale și oligoelemente – micronutrienți – numai din alimente este aproape imposibilă, chiar dacă consumați o dietă sănătoasă și echilibrată. Fructele și legumele ar trebui sa fie bogate în acești micronutrienți si fitonutrienți importanți (carotenoide, polifenoli, uleiuri esențiale etc.), însă în ultimii 20-30 de ani, deoarece ele au fost crescute intensiv, au ajun să aibă volum, să aibă formă, dar nu prea mai au conținut.

Problema este că aproape nimeni nu mănâncă destule fructe și legume. Ar trebui să consumăm zilnic multe kilograme de legume si fructe, pentru a ne putea asigura tot necesarul de nutrienți necesari unei sănătăți optime, doar din alimentația obisnuită. Așa că utilizarea suplimenților nutritivi nu mai este de mult un moft ci o necesitate. O analiză recentă a datelor OMS / FAO (Murphy și colab., Br J Nutr 112 (6): 1004, 2014) arată că insuficiența consumului de legume și fructe este o problemă la nivel mondial: trei din patru persoane de pe această planetă nu îndeplinesc minimul recomandat de cinci porții zilnice de fructe și legume! În schimb, dietele moderne sunt bogate în alimente rafinate și băuturi lipsite de micronutrienți și pline de calorii goale.

Ce conţine Lifelong Vitality Pack

dōTERRA Alpha CRS+®

Durata de viata si proliferarea sanatoasa a celulelor.
O sursa importanta de energie celulara (contine coenzima Q10, cvercetina, acid alfa lipoic, acetil-l carnitina).
Efect antiinflamator ca raspuns la stresul oxidativ (contine acid bosvelic si doze mari de polifenoli ca baicalin, rezveratrol, acid elagic, proantocianidini,curcumin, silimarina).
Sprijina functiile imunitare ale celulei.
Sprijina claritatea mintii si functiile creierului (contine Gingko biloba).
Capsule din ingrediente naturale.
Nu contine lapte, grau sau produse animale.
Are componenti care calmeaza reactia stomacului la extractele botanice.
dōTERRA xEO Mega®

O sursa de acizi grasi omega si amestec de uleiuri esentiale pentru a asigura urmatoarele beneficii:

Incheieturi sanatoase
Sanatatea cardiovasculara reducand stresul oxidativ si mediind raspunsul sanatos al celulelor la markerii de inflamatie
Sanatatea creierului
Sanatatea pielii
Functii imunitare sanatoase
Antiinflamator
Contine carotinoizi din microalge
Contine peste 1000 miligrame de lipizi sanatosi din care 340 mg EPA si 240 mg DHA si un amestec de acizi grasi provenind din plante
Contine 800 IU de vitamina D
60 IU vitamina A
Nu contine lapte sau grau
dōTERRA vEO Mega® – aceleași beneficii ca la xEO Mega, dar fără surse de omega 3 de proveniență animală pentru vegetarieni.
dōTERRA Microplex VMz®

Un complex de vitamine si minerale ce acopera deficientele din alimentatia moderna.

Contine un amestec echilibrat de vitamine antioxidante A, C si E si un complex de energie de vitamina B toate intr-un matrix de glicoproteine patentat.
Contine calciu, magneziu, zinc si microelemente organice pentru sanatatea oaselor si a metabolismului.
Contine un mix de superalimente ca broccoli, alge spirulina, paie de ovaz, drojdie de bere, alge marine.
Contine enzimi digestivi.
Contine tocotienol.
Capsule din ingrediente naturale.
Are componenti care calmeaza reactia stomacului la extractele botanice.

Cele trei constituie un tot unitar, pentru ca au fost create in asa fel, incat efectele lor sa se completeze reciproc, de aceea ideal este sa luati toate cele trei capsule concomitent.

 

Beneficii primare:
Îmbunătățirea stărilor de bine și de vitalitate
Protecție antioxidanta și a ADN-ului
Contribuie la Energiei Metabolica
Contribuie la sănătatea osoasă
Contribuie la sistemul imunitar
Contribuie la managementul stresului
Contribuie la sănătatea cardiovasculară
Păr, piele și unghii sănătoase
Ochi, creier, sistemul nervos
Contribuie la funcția hepatică și sănătatea digestivă
Contribuie la sănătate pulmonară și respiratorie
Gentil cu sistemul gastric
Non-OMG, fără gluten, fără lapte

Lifelong Vitality Pack (LLV) este cel mai vandut kit de produse la doTERRA, pentru că el oferă organismului nostru tot ceea ce are nevoie, ZILNIC, pentru o sănătate optimă. Este compus din 3 produse, care ne oferă toată gama de vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienti, acizi grasi polinesturați (Omega 3) etc.

Pachetul are in componenta trei feluri de suplimente nutritive, fiecare au rolul lor.

Mod utilizare

Cum se administreaza?
Pentru adulti sanatosi ajung cate 2 capsule pe zi din fiecare.
Pentru accelerarea vitalitatii si a starii de sanatate se pot administra maxim 4 capsule pe zi din fiecare. Lifelong Vitality Pack (LLV) doTERRA – Programul complet de nutritie pentru o viață sănătoasă
Lifelong Vitality Pack (LLV) este cel mai vândut kit de produse la doTERRA, pentru că el oferă organismului nostru tot ceea ce are nevoie, ZILNIC, pentru o sănătate optimă. Este compus din 3 produse, care ne oferă toată gama de vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienti, acizi grasi polinesturați (Omega 3) etc.

În zilele noastre, pentru a-și aigura necesarul de nutrienți pentru viață sănătoasă, toți adulții ar trebui să consume zilnic suplimente nutritive. Descriere
Fiind unul dintre produsele cele mai populare ale dōTERRA, dōTERRA Lifelong Vitality Pack este plin de substanțe nutritive esențiale, beneficii pentru metabolism și antioxidanți puternici meniți să contribuie la promovarea energiei, sănătății și vitalității pe tot parcursul vieții.
Programul dōTERRA Lifelong Vitality face ca primul pas pe calea către o viață plină de vitalitate și bunăstare să fie convenabil și accesibil.
Cele trei produse de bază ale programului dōTERRA Lifelong Vitality – Alpha CRS® +, xEO Mega® și Microplex VMz® – sunt create pentru a vă oferi niveluri optime de nutrienți esențiali și factori metabolici puternici pentru sănătate, energie și longevitate optimă.
Sănătatea și vitalitatea noastră pe toată durata vieții depind de mulți factori, printre care dieta, activitatea fizică, managementul greutății, odihna, managementul stresului, expunerea la toxine și predispoziția genetică moștenită pentru boală sau sănătate. În timp ce unele dintre aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru complet, cercetarea științifică a descoperit și dezvăluit multe moduri în care putem influența și chiar controla factorii semnificativi ai procesului de îmbătrânire și de menținere a unei vieți sănătoase.
O viață lungă plină de vitalitate și îmbătrânire sănătoasă începe cu alimentarea celulelor cu substanțe nutritive esențiale și factori metabolici care le ajută să funcționeze în mod optim.

Măsuri de precauție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se păstra la loc uscat și răcoros.

2 recenzii pentru „Suplimente doTERRA Life Long Vitality Pack pentru Vitalitate Pe Termen Lung”

  1. CarinaBB (proprietar verificat)

    Produs de calitate. Recomand

  2. Doina76 (proprietar verificat)

    Am incercat acest produs, este super ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

dōTERRA

Bazate pe o formulă cu uleiuri esențiale CPTG™ de top și amestecuri exclusive, liniile noastre de produse ajută la sprijinirea tuturor aspectelor ce țin de starea de bine. De la uleiuri esențiale specializate la produse de îngrijire personală, descoperă soluțiile pentru întreaga familie.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.