Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

BEAUTY FOCUS COLLAGEN – UN PRODUS UNIC ÎN LUME

Beauty Focus Collagen+ este un supliment cu studii clinice placebo-dublu orb, creat dintr-un amestec unic de ingrediente – peptide de colagen bioactive, luteină și fitoceramide.

La ce rezultate te poți aștepta, consumând acest produs? Să intrăm în detaliile studiului clinic și să descoperim promisiunile fundamentate științific.

PROIECTUL DE STUDIU

În atenția noastră, un studiu dublu-orb randomizat, placebo controlat. Asta înseamnă că participanții au fost împărțiți aleatoriu în două grupuri: un grup a primit spre consum produsul Beauty Focus Collagen+, iar celălalt grup a primit un placebo (o substanță care nu face nimic). Nici participanții la studiu, nici dermatologii care au evaluat pielea subiecților, nu au știut cine consumă suplimentul și cine ia placebo.

În total,  unui număr de 40 de subiecți li s-a administrat Beauty Focus Collagen+ și 20 subiecți au primit substanța placebo. Persoanele din ambele grupuri au utilizat de asemenea tehnologia ageLOC LumiSpa pentru piele, pe jumătate de față, zilnic, pentru a evalua și eventualele beneficii complementare generate de utilizarea dispozitivului hightech, în timp ce se administrează colagenul.

Subiecților din studiu li s-a făcut o evaluare a pielii înainte de studiu, la 30 zile, la 60 zile și la 120 zile. Suplimentar, fiecare subiect a fost scanat cu tehnologia Pharmanex Biophotonic Scanner S3, pentru a li se determina nivelurile antioxidanților carotenoizi de la nivelul pielii la momentul inițial, la 30 zile și la 120 zile de la debutul studiului.

REZULTATELE STUDIULUI – BEAUTY FOCUS COLLAGEN+

Specialiștii au evaluat diferite atribute ale pielii participanților la studiu, la fiecare punct de revizuire, inclusiv aspectul general, textura pielii și strălucirea ei.

Pe baza acestei clasificări clinice, îmbunătățirea procentuală medie față de valoarea inițială, a fost calculată după 120 de zile. Studiul a arătat următoarele rezultate pentru subiecții care au consumat Beauty Focus Collagen+:

+ 18% îmbunătățire a aspectului general

+ 24% îmbunătățire a texturii pielii

+ 33% strălucire a pielii

REZULTATELE STUDIULUI BEAUTY FOCUS COLAGEN+ combinat cu utilizarea AGELOC LUMISPA

Cercetătorii au remarcat beneficii complementare ale utilizării acestor două produse împreună, rezultatele fiind următoarele:

+ 43% îmbunătățire a aspectului general (peste dublul rezultatului obișnuit)

+ 79% îmbunătățire a texturii pielii (peste truiplul rezultatului obișnuit)

+ 47% strălucire a pielii (cu 30% mai multă)

Ca și în situația anterioară, aceste date au fost evaluate ca o îmbunătățire procentuală față de momentul inițial, adică după patru luni.

REZULTATELE determinării antioxidanților carotenoizi la nivelul pielii

Suplimentar față de clasificarea clinică realizată de dermatologi, participanții la studiu au fost scanați cu Scannerul Biophotonic Pharmanex (o tehnologie care încorporează o metodă de măsurare premiată cu Nobel – Spectroscopia Ramann). Evaluarea a arătat că după doar 30 de zile de consum al Beauty Focus Collagen+, scorul carotenoid al pielii s-a îmbunătățit, iar apoi au crescut continuu pe perioada celor 120 de zile de studiu.

Autor: Rebecca Major, R&D Communication & Education Manager Pharmanex

< Cumpara acest produs >

 

Text preluat:  centerforlife.ro

 

 

1 Comentariu

  • Andreea T
    Posted iunie 23, 2022 3:15 pm 0Likes

    Abia aștept sa îl încerc, tocmai l-am comandat🤩

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -