Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Produsele bioadaptibile Nutricentials

Cu toții ne dorim o piele strălucitoare, cu orice preț. Însă uneori nu e suficient doar să vrei. În fiecare zi, tenul nostru se confruntă cu impactul negativ al poluării, razelor UV sau chiar a lipsei de somn, ceea ce îl poate face să arate tern, gras și obosit.

De aceea am creat sistemul Nutricentials Bioadaptive Skin Care. Prin intermediul științei inovatoare, am preluat puterea și rezistența extractelor de plante bio-adaptabile care cresc în cele mai aspre condiții și le-am adus în lumea voastră urbană, dezlănțuind forțele neîmblânzite ale naturii în fiecare formulă a acestei game moderne de îngrijire a pielii.

Pregătește-te să descoperi puterea Nutricentials. O gamă de produse pentru tine, nu doar pentru tipul tău de piele.

Produse NuSkin - Romania - Ai descoperit noutățile noastre Nutricentials?
Ai descoperit noutățile noastre Nutricentials?
Scoate la iveală ochii strălucitori

Eye Love Bright Eyes este alegerea perfectă pentru îmbunătățirea aspectului pielii obosite din jurul ochilor. Formula ușoară, cremoasă ajută la îmbunătățirea strălucirii pielii și îmbunătățește aspectul pielii terne, neuniforme, stresate și obosite, datorat factorilor zilnici de stres inclusiv expunerea la lumina soarelui.

vezi produsele..

 

Produse NuSkin - Romania - spacer

Trezește-te cu o piele cu 150%* mai hidratată

Pillow Glow de la Nutricentials este secretul din timpul nopții pentru o piele luminoasă, odihnită, mai sănătoasă și hidratată dimineața. Masca facială gel-cremă pentru încărcarea hidratării oferă hidratare imediată și de lungă durată peste noapte, astfel încât tu să te trezești cu o piele strălucitoare și cu 150%* mai hidratată.

vezi produsele..

Produse NuSkin - Romania - Complex Vegetal Bio-adaptabil
nutricentials Complex Vegetal Bio-adaptabil

Protejează și îmbunătățește strălucirea, întregul an

Complexion Protection este o cremă minerală pentru protecție solară, ușoară cu spectru larg SPF 50, ce ajută la protecția pielii împotriva și îmbunătățește rezistența la factorii zilnici de stres, precum poluare și stres oxidativ. Formula ajută de asemenea la atenuarea efectelor vizibile ale expunerii excesive la lumina albastră provenită de la soare și infraroșii de pe piele.

vezi produsele..

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -