Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Nu Skin Galvanic Spa Facial Gels cu ageLOC

Tot ceea ce ai nevoie sunt doar câteva ședințe pe săptămână, a câte cinci minute, astfel încât ingredientele Nu Skin ageLOC să adreseze semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și să scoată la iveală look-ul tău întinerit.

Nu Skin Galvanic Spa Facial Gels cu ageLOC

Produsul Nu Skin Galvanic Spa Facial Gels, ce conține ingredientele brevetate ageLOC, ne ajută să adresăm la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii atunci când este folosit împreună cu ageLOC Galvanic Spa.

TEHNOLOGIA ageloc

Cu toții îmbătrânim diferit, dar înțelegând cum funcționează îmbătrânirea, este posibil să facem o diferență în modul în care îmbătrânim. Aceasta este magia tehnologiei ageLOC. Prin identificarea grupurilor cheie de gene care influențează acest proces în epidermă, știința ageLOC dezvăluie secretul menținerii pielii cu aspect întinerit.

PREZENTARE PRODUS

Este un proces simplu, în doi pași. Pasul de pre-tratament calmează și îngrijește pielea, îndepărtând impuritățile și pregătind pielea pentru aplicarea Treatment Gel, care urmează. În timpul pasului de Tratament, impuritățile vizate în timpul pasului de Pre-Tratament sunt scoase afară, în timp ce ingredientele ageLOC sunt trimise în piele. Iată: secretul a fost dezvăluit.

BENEFICIILE PRODUSULUI

Pre-Treat Gel

• Atrage impuritățile; curăță porii.

• Calmează și recondiționează pielea.

Treatment Gel with ageLOC

• Îndepărtează impuritățile vizate în pasul de pre-tratament.

• Îmbunătățește hidratarea pielii și lasă pielea incredibil de catifelată, curată și împrospătată.

• Ingredientele ageLOC vizează sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menține un look întinerit și pentru a reduce aspectul îmbătrânit.

Ambele geluri

• Revitalizează pielea cu rezultate vizibile pe care alții la vor observa – totul în doar câteva ședințe de cinci minute în fiecare săptămână.

• Acționează împreună pentru a îmbunătăți strălucirea naturală a pielii prin îndepărtarea impurităților.

Pentru a obține rezultate optime, gelurile ar trebui folosite împreună cu ageLOC Galvanic Spa Device și cu ageLOC Face Conductor, această combinație lăsându-ți pielea proaspătă, hidratată și incredibil de moale și curată.

BENEFICIILE produsului
  • Cercetarea de laborator demonstrează că aplicațiile cu curenți galvanici pot îmbunătăți furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire.

  • Instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II prezintă tehnologia brevetată ce utilizează patru conductori interschimbabili:

    1. Conductorul ageLOC® pentru față o suprafaţă mai mare, cu denivelări, menţine produsul în contact cu pielea oferind pielii cu de până la patru ori mai multe ingrediente ageLOC®.
    2. Conductorul pentru Tratament Localavând un capăt de tratare plat, neted, cu formă ovală, poziţionat în zona centrală a suprafeţei de contact, asigură un contact mai bun cu pielea ajutând la furnizarea ingredientelor cheie pentru zonele specifice.
    3. Conductor pentru Corp– trei capete rotunde pentru utilizare ușoară, împreună cu produse special formulate
    4. Conductorul pentru scalp acest conductor cu aspect de pieptene alunecă cu uşurinţă prin păr, menţinând în acelaşi timp contactul esenţial al ingredientelor cheie din Nutriol® Hair Fitness Treatment cu scalpul dumneavoastră.

Sursa: ELLE.RO

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -