Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Linia de produse Nu Colour® definește și evidențiază frumusețea ta naturală – oferind culorilor tot ce este mai bun de la Nu Skin® . Aceste produse cosmetice îmbunătățesc aspectul natural a  pielii.

 

Nu Colour® Curling Mascara este elementul perfect și modern inclus în gama de produse de machiaj Nu Colour® . Acest rimel este ideal pentru a-ți evidenția ochii și conferă acea extra strălucire magnifică look-ului tău. Cu periuța sa ușor de folosit, puțin curbată, a fost special formulat pentru a separa genele și a-ți asigura un efect curbat de lungă durată fără a se aduna. Cu acest rimel vei beneficia de efectul de ochi larg deschiși pe care ți-l poate oferi Nu Colour®Mascara.

BENEFICIILE PRODUSULUI

  • O periuță curbată care conferă un aspectul curbat genelor pentru timp îndelungat oferind privirii  efectul de ochi larg deschiși.
  • Rimel de culoare neagră într-o formulă lichidă.
  • Periuță curbată care se adaptează formei alungite a ochiului.

FOLOSIRE/APLICARE

Aplicarea rimelului este ultimul pas in realizarea machiajului tău. Deschide rimelul și șterge capătul periuței de marginea recipientului pentru a îndepărta excesul. Ține ochii cât mai deschiși și trece periuța ușor peste gene de la rădăcină, trăgând ușor spre vârful genelor. Dacă vezi că genele nu sunt bine separate, reia mișcarea anterioară pentru cel mai bun rezultat.

SURSA: ELLE.RO

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -