Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

De ce trebuie să folosești produsele Activating Cleanser și dispozitivul LumiSpa™

În ajutorul tău vine gama extinsă ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleansers de la Nu Skin. Împreună cu Dispozitivul ageLOC® LumiSpa™, vei găsi combinația perfectă pentru o soluție 7-în-1 pentru o piele cu aspect întinerit.

Produse NuSkin - Romania - Crema de curatare ten, ageLOC® LumiSpa™ Cleanser Ten normal si combinat
Crema de curatare ten, ageLOC® LumiSpa™ Cleanser Ten normal si combinat

Produsele acționează pentru a-ți curăța în profunzime pielea și pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii. Ele au fost create cu o mare atenție la cele mai mici detalii pentru a asigura un efect optim de îngrijire, o textură și o aderență confortabile. Astfel, dispozitivul ageLOC® LumiSpa™ va face minuni pe pielea ta. Aceste produse cremoase de curățare facială sunt ideale pentru călătorii și sunt disponibile în mai multe variante: pentru ten sensibil, ten cu probleme, ten normal și mixt, ten uscat și ten gras. Pentru a duce experiența curățării tenului la un alt nivel trebuie să alegi produsul potrivit pentru tenul tău.
.

Cele două noi creme, pentru ten sensibil și pentru ten cu probleme, oferă o curățare delicată și completă a tenului tău atunci când sunt utilizate cu dispozitivul LumiSpa™. Cele două produse îngrijesc în mod deosebit pielea sensibilă, uscată și rigidă și ajută la reducerea apariției acneei și a petelor pe piele. Ele funcționează perfect împreună cu tehnologia LumiSpa™ de mișcare în două sensuri pentru a oferi soluția 7 în 1 pentru o piele cu aspect întinerit.

Curățarea tenului nu necesită mult timp, iar pielea ta se va simți mai ușoară și revigorată. Tot ce trebuie să faci este să îți umezești fața cu apă caldă și să aplici uniform o cantitate generoasă de cremă Activating Cleanser, evitând zona ochilor. Pentru a obține rezultate cât mai bune trebuie să utilizezi produsul împreună cu dispozivitul LumiSpa™. La final clătește-ți fața și usuc-o prin tamponare. Nu este deloc greu și vei avea mai mult timp pentru tine, iar tenul tău va fi mai relaxat și mai fericit.

Sursa: www.unica.ro

 

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -