Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

ageLOC® EDITION – NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM® II

Bine aţi venit în rândul celor care se bucură Combinaţi rezultatele spa cu descoperirea ştiinţifică ageLOC™ fără precedent şi obţineţi o piele fenomenală ce îi va face peacasă de luxul şi convenienţa beneficiilor oameni să se întrebe care este vârsta dumneavoastră reală.spa de întinerireSistemul creat special ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II împreună cutratamentul zilnic de îngrijire a pielii ageLOC™ Transformation vă oferă puterea de amenţine pielea cu un aspect tânăr ţintind îmbătrânirea direct la sursele sale. Iar acumcercetările au arătat că ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II amplificăbeneficiile vizibile ale ageLOC™ Future Serum în medie cu 80%.* ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II:Micuţ, inteligent şi puternic, ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ IIprezintă caracteristici brevetate precum curenţii auto-reglabili şi conductorii inter- • ăreşte furnizarea cu de până la cinci ori Mschimbabili pentru faţă, scalp şi corp. Împreună cu produsele de tratare special formulate mai multe ingrediente ageLOC™ pieliide la Nu Skin® acest sistem furnizează pielii cu de până la cinci ori mai multe ingrediente dumneavoastră comparativ cu instrumentulesenţiale anti-îmbătrânire ageLOC™ în comparaţie cu instrumentul precedent. precedent.* n studiu clinic de şapte zile realizat U • rezintă un ecran mai mare, mai strălucitor, P de către o terţă parte cu 30 de femei utilizare intuitivă şi o ergonomie sporită. participante care au folosit zilnic ageLOC™ Future Serum şi ageLOC™ • oate îmbunătăţi furnizarea de ingrediente P Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II de trei ori pe săptămână în anti-îmbătrânire cu până la 24 de ore. luna noiembrie 2009. • rezintă curenţi galvanici auto-reglabili P brevetaţi şi conductori inter-schimbabili.

Eliberaţi secretul înfăţișării întinerite cu ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II. Dezvăluiţi un ten revitalizat,
catifelat și luminos; diminuaţi aspectul liniilor și al ridurilor; îmbunătăţiţi strălucirea părului dumneavoastră și reduceţi în
mod vizibil aspectul celulitei. Arătaţi revitalizaţi, reîmprospătaţi și mai tineri cu rezultate de neegalat.

Reîntineriţi înfăţişarea dumneavoastră cu Nu Skin GALVANIC SPA SYSTEM™ FACIAL GELS cu ageLOC™ Mai tânăr(ă) în Cercetătorii Nu Skin® au creat un nou Conductor ageLOC™ pentru faţă şi o nouă câteva minute metodă de tratament. În comparaţie cu ediţiile precedente, această combinaţie puternică este creată pentru a furniza pielii cu de până la cinci ori mai multe ingrediente ageLOC™ când este folosită cu Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™. Ce înseamnă aceasta pentru dumneavoastră? O piele cu aspect întinerit acum şi în viitor. Netratată Tratată* • elul de Pre-Tratament atrage G (Rezultatele după douăsprezece luni de tratament impurităţile; catifelează şi relaxează cu Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu porii permiţându-le să respire; dizolvă ageLOC™ de trei ori pe săptămână)* şi lichefiază excesul de grăsimi faciale. • elul de Tratament îndepărtează G impurităţile ţintite în pasul de pre- tratament şi furnizează ageLOC™ care ţinteşte principalele surse ale îmbătrânirii pentru a menţine înfăţişarea tânără şi a minimiza Netratată Tratată* aspectul îmbătrânit. (Rezultatele după trei săptămâni de tratament cu Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™ de trei ori pe săptămână)* „Acest produs a schimbat cu siguranţă textura şi tonusul pielii mele.” Netratată Tratată* -Mark Mabry, Arizona, SUA (Rezultatele după patrusprezece luni de tratament cu Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™ de trei ori pe săptămână)

 

Produse NuSkin - Romania -

 

S-a arătat că ingredientele ageLOC® protejează pielea de stresul oxidativ reducând expresia radicalilor liberi asociaţi enzimei arNOX. Acest lucru ar putea încetini apariţia îmbătrânirii pielii ce poate fi cauzată de producţia accelerată de radicali liberi.

 

Produse NuSkin - Romania -

 

Preț: 1,550.00 leiCumpără acum

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -