Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

“ Nu Skin® duce știinţa surselor anti-îmbătrânirii la un cu totul alt nivel, studiind originile genetice ale felului și ale motivelor în și pentru care îmbătrânim.”
Dr. Joseph Chang, Director General Ştiinţific și Vicepreședinte Executiv Dezvoltarea Produselor

INOVARE. COLABORARE

Inovaţiile știinţifice au stabilit Nu Skin® ca lider în industria sănătăţii și a frumuseţii. Formulările de produse și tehnologiile noastre brevetate ne permit să stabilim noi standarde industriale în ceea ce privește sursele îmbătrânirii, cu soluţii reale care dovedesc rezultate demonstrabile. Echipa noastră de cercetători demonstrează angajamentul nostru pentru cercetare și dezvoltare prin colaborarea cu instituţii de cercetări de renume. Aceste relaţii de colaborare ne ajută să dezvoltăm următoarea generaţie de produse nutritive și de îngrijire a pielii.

 

Produse NuSkin - Romania -

ȘTIINŢA ageLOC®

 

ȘTIINŢA ageLOC®

Nu Skin® a efectuat cele mai recente descoperiri despre cum să influenţăm semnele vizibile ale îmbătrânirii la un nivel nou. În colaborare cu unii dintre cei mai renumiţi cercetători la nivel mondial din domeniul anti-îmbătrânirii, cercetătorii de la Nu Skin® au identificat grupurile cheie de gene denumite elementele super markers legate de vârstă sau arSuperMarkers care influenţează felul în care arătăm când îmbătrânim. Ştiinţa exclusivă ageLOC® de la Nu Skin® ţintește aceste surse principale ale îmbătrânirii pentru a dezvolta produse care vă ajută să arătaţi și să vă simţiţi întineriţi.

VIITORUL

Datorită anilor de cercetări fără egal în ceea ce privește pielea și știinţa nutriţiei,
Nu Skin® a deschis o nouă eră cu știinţa exclusivă ageLOC®.
Cu ajutorul știinţei noastre exclusive ageLOC®, puteţi vă puteţi elibera potenţialul tineresc. Marca ageLOC® constituie o abordare complexă – ţintind sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a diminua aspectul și sentimentul de îmbătrânire. Pregătiţi-vă să descoperiţi produse care vor îmbunătăţi diferite aspecte ale vieţii dumneavoastră. A sosit timpul să dezvăluiţi noua dumneavoastră versiune

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -