Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

SCANNER BIOFOTONIC® S3 –

Vitaminele, mineralele, carotenoidele, flavonoidele etc sunt cunoscute sub denumirea generică de antioxidanţi. Antioxidanţii menţin sănătatea organismului şi încetinesc procesele de îmbătrânire. Oamenii de ştiinţă spun că nivelul antioxidanţilor este cel mai important parametru al sănătăţii, că de el depind toţi ceilalţi parametri cum ar fi: tensiunea, glicemia, nivelul colesterolului etc şi chiar sistemul nostru imunitar. Antioxidanţii reprezintă o componentă esenţială a sistemului nostru imunitar. Cunoscând nivelul antioxidanţilor ne putem forma o imagine despre starea generală a sistemului nostru imunitar.

Deşi este cel mai important parametru al sănătăţii, până în anul 2003 noi nu puteam măsura nivelul antioxidanţilor decât prin 2 metode barbare: ori trebuia să ni se recolteze sânge în fiecare dimineaţă timp de 60 de zile, sau să ni se preleveze o bucata de ţesut, 5×5 cm şi să se ducă la laborator. Ambele metode sunt dureroase, de lungă durată şi foarte scumpe. Aşa că era necesar să se inventeze o tehnologie care să poată face această determinare rapid şi nedureros. La sfârşitul anilor ‘90, la Universitatea din Utah, la Centrul de cercetare a cancerului Huntsman, a demarat un proiect pentru realizarea primei tehnologii care să măsoare într-un mod rapid şi nedureros (non-invaziv) nivelul antioxidanţilor. După 6 ani de muncă cei de la Universitatea din Utah au finalizat o tehnologie numită SCANNER BIOFOTONIC® care, cu ajutorul unui laser albastru şi a unei tehnologii care a luat Premiul Nobel pentru Fizică (spectroscopia Raman), într- un mod absolut nedureros, ne arată nivelul antioxidanţilor în ţesutul viu (capacitatea de apărare a organismului nostru la nivel celular).

Ca orice institut de cercetare şi cei de la Universitatea din Utah, când au finalizat această tehnologie au decis s-o vândă. Au decis să o vândă unei companii de suplimente nutritive care are şi produse de o calitate excepţională; vroiau să pună Scannerul Biofotonic lângă cea mai buna soluţie. Doar o companie care are produse de calitate foarte bună ar fi fost motivată să dezvolte mai departe această tehnologie. Ca să identifice această “cea mai bună soluţie”, oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Utah au testat, cu ajutorul Scannerului Biofotonic, calitatea suplimenţilor nutritivi de la cele mai importante companii de suplimente nutritive de pe glob. În cele din urmă ei au selectat compania Nu Skin Enterprises® (divizia Pharmanex® care produce suplimente nutritive), ca fiind compania cu cele mai eficiente produse, cu cel mai bun nivel de asimilare. Într-o primă fază Nu Skin Enterprises® a plătit 10,000,000$ pentru dreptul de utilizare a acestei tehnologii, iar ulterior a mai investit 100,000,000$ pentru aducerea acestei tehnologii la o formă portabilă (iniţial era cât o cameră) şi pentru a cumpăra dreptul exclusiv de utilizare a acestei tehnologii la nivel mondial până în anul 2024. Deci până în anul 2024 avem o poziţie de monopol pe piaţa mondială de suplimente nutritive, suntem singura companie care poate dovedi prin metode ştiinţifice eficienţa produselor. Cum facem acest lucru? Oamenii se măsoară înainte şi după o perioadă de consum a produselor noastre şi constată diferenţa. Pentru Lifepak şi g3, două dintre produsele noastre principale, compania oferă o garanţie de returnare a banilor dacă în 3 luni de consum nu creşte rezultatul măsurării. Cum se interpretează rezultatul măsurării cu Scannerul Biofotonic? La acest scanner este conectat un laptop. Pe ecranul laptop-ului apare rezultatul măsurării pe domenii de valori (ca şi în imaginea de mai jos), de la foarte slab la foarte bine.

De exemplu, media măsurărilor în Europa este de 24,000 de unităţi, adică slab. Acest lucru nu este o surpriză având în vedere calitatea legumelor şi fructelor pe care le consumăm, stilul de viaţă, poluarea, stresul, radiaţiile de tot felul, supraefortul etc. De peste 4 ani, măsurăm oameni în România şi cca 95% dintre cei măsuraţi au nivelul antioxidanţilor în zona roşie sau portocalie, adică slab sau foarte slab. Problema celor care au nivel slab şi foarte slab este că lipsa antioxidanţilor nu doare, deci este imposibil de depistat fără o măsurare. Nu vrem să speriem pe nimeni, dar dacă cineva are nivelul antioxidanţilor sub 20,000 sau sub 10,000 de unităţi, înseamnă că organismul lui nu are aproape nici un fel de apărare. În cazul acestor persoane riscul de apariţie a unor boli precum bolile cardiovaculare, cancer, diabet, osteoporoză, parodontoză etc este extrem de ridicat. Şi este mult mai bine să previi, iar în acest sens Scanner-ul Biofotonic ne poate arăta, rapid şi fără durere, care este nivelul nostru, înainte să ne îmbolnăvim. Iar dacă nivelul nostru este scăzut, noi oferim şi soluţia: produse cu ajutorul cărora să creştem acest nivel. Oamenii de ştiinţă spun că cei care au valoarea peste 50,000 de unităţi de antioxidanţi (zona albastră), sunt protejaţi de acţiunea factorilor nocivi exteriori (radicalii liberi). Acei oameni care, într-un mod voit îşi distrug organismul, de exemplu fumează sau consumă alcool în exces, aceia, majoritatea, au rezultatele în zona roşie sau portocalie. Toate rezultatele care se situează sub acest nivel (50,000) arată că celulele noastre nu au apărarea corespunzătoare, că procesele de îmbătrânire sunt accelerate.

CUM MĂSOARĂ SCANERUL CAROTENOIDELE?

s3-3

Tehnologia Scanerului funcționează pe principiul luminii, iar particula fundamentală a luminii este fotonul. Lumina albă are fotoni de lungimi de undă diferite, care sunt reprezentate prin culori.

s3-2

Scanerul produce o rază de lumină îngustă în care toți fotonii au aceeași culoare albastră. Această lumina albastră are o lungime de undă de 473 nanometri (nm). Când aceasta ajunge în contact cu o structură moleculară de carotenoide, nivelul de energie al fotonilor de 473 nm este incitat la 510 nm, lungimea de undă asociată luminii verzi.

s31-1

Numai structura moleculară de carotenoide permite o asemenea schimbare de culoare, denumită schimbarea Raman. Numărul de fotoni verzi fiind proporțional concentrației de carotenoide din piele, aceștia sunt numărați pentru a se calcula SCP-ul individual.

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -