Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile
(P) Cum să obții o privire irezistibilă cu doar două produse

Puterea de curbare de lungă durată doar pentru ochii tai cu Nu Colour Curling Mascara Black! Sună irezistibil, nu?

Produse NuSkin - Romania -

Linia de produse Nu Colour® definește și evidențiază frumusețea ta naturală – oferind culorilor tot ce este mai bun de la Nu Skin® . Aceste produse cosmetice îmbunătățesc aspectul natural a  pielii.

Nu Colour® Curling Mascara este elementul perfect și modern inclus în gama de produse de machiaj Nu Colour® . Acest rimel este ideal pentru a-ți evidenția ochii și conferă acea extra strălucire magnifică look-ului tău. Cu periuța sa ușor de folosit, puțin curbată, a fost special formulat pentru a separa genele și a-ți asigura un efect curbat de lungă durată fără a se aduna. Cu acest rimel vei beneficia de efectul de ochi larg deschiși pe care ți-l poate oferi Nu Colour®Mascara.

Produse NuSkin - Romania -

BENEFICIILE PRODUSULUI

 • O periuță curbată care conferă un aspectul curbat genelor pentru timp îndelungat oferind privirii  efectul de ochi larg deschiși.
 • Rimel de culoare neagră într-o formulă lichidă.
 • Periuță curbată care se adaptează formei alungite a ochiului.

FOLOSIRE/APLICARE

Aplicarea rimelului este ultimul pas in realizarea machiajului tău. Deschide rimelul și șterge capătul periuței de marginea recipientului pentru a îndepărta excesul. Ține ochii cât mai deschiși și trece periuța ușor peste gene de la rădăcină, trăgând ușor spre vârful genelor. Dacă vezi că genele nu sunt bine separate, reia mișcarea anterioară pentru cel mai bun rezultat.

PRODUSE COMPLEMENTARE

 • Defining Effects Smooth Eye Liner – această formulă moale și cremoasă alunecă ușor. Cu aceste creioane de ochi vei obține o culoare minunată, intensă și poți realiza orice efect de machiaj îți dorești: linii precise, un look de seară smooky, linii combinate.
 • Custom Colour Desired Effects Eye Shadow – fardurile se combină plăcut pentru a accentua și a intensifica aspectul ochilor tăi. Sunt disponibile într-o gamă de culori clasice, personalizabile de la pastel până la nuanțe intense, fumurii.
 • Intensive Eye Complex – ajută la îmbunătățirea zonei ochilor calmând-o și păstrând o hidratare potrivită.
 • Tru Face® IdealEyes – loțiune de ochi care iluminează zona de sub ochi, diminuând aspectul cearcănelor de sub ochi. În timp ce sporește strălucirea și îmbunătățește aspectul pielii, concepută special pentru zonele delicate ale ochilor, această loțiune anti-îmbătrânire asigură ochilor un aspect întinerit, revigorat și plin de vitalitate.

Încheiați-vă ziua într-un mod plăcut cu Nu Colour® Waterproof Makeup Remover!

Produse NuSkin - Romania -

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NU COLOUR WATERPROOF MAKEUP REMOVER

Îndepărtarea machiajului rezistent la apă sau a celui de lungă durată poate fi o adevărată provocare. Nu Colour Waterproof Makeup Remover este aici pentru a face acest lucru mult mai ușor.

Formula bi-fazică acționează în două etape. Vei observa imediat cele două straturi diferite. Stratul albastru Nu Skin deasupra și un strat transparent în partea inferioară. Agită-l, iar aceste straturi se combină pentru a activa formula, permițându-ți să îndepărtezi delicat – și totuși eficient – machiajul de pe ochi și buze și chiar să scapi de fondul de ten de lungă durată.

Pe măsură ce își face efectul, amestecul de aminoacizi ajută la îngrijirea pielii tale, lăsând zonele sensibile precum pleoapele și buzele moi și catifelate. Puterea delicată a Nu Colour Waterproof Makeup Remover îți asigură un final de zi cu ochi și buze împrospătate și fără machiaj, fiind ideal și pentru lucruri mărunte. Mici schimbări sau retușuri ale machiajului sunt ușor de făcut sau îți poți curăța ochii sau buzele fără a deranja restul machiajului.

MOTIVE PENTRU CARE SĂ ÎL ADORI

 • Lasă buzele și pleoapele moi și catifelate.
 • Potrivit pentru zonele delicate precum ochi și buze.
 • Nu lasă reziduuri grase.
 • Formulat fără parfum.
 • Formulat cu gândul la pielea sensibilă.
 • Testat oftalmologic: ideal pentru persoanele care poartă lentile de contact.

PUTEREA BI-FAZICĂ

 • Stratul de ulei ajută la dizolvarea machiajului.
 • Stratul pe bază de apă ajută la îndepărtarea reziduurilor și lasă pielea proaspătă.
 • Amestecă-le pentru a activa formula.

CUM SE FOLOSEȘTE

Agită bine pentru a activa formula și va fi gata pentru a fi folosit.
Aplică lichidul pe o dischetă de bumbac, apoi îndepărtează cu delicatețe machiajul de pe ochi și buze.

STUDIU CLINIC

Într-un studiu clinic, aproximativ 90% dintre subiecți* au reacționat pozitiv la eficiența produsului Nu Colour Waterproof Makeup Remover, în ceea ce privește îndepărtarea machiajului rezistent la apă (rimel, creion dermatograf, ruj și chiar fond de ten rezistent la apă). În plus ei au observat o îmbunătățire a catifelării și netezimii pielii după utilizare.

Studiu clinic realizat pe 21 de subiecți, femei, care poartă de obicei machiaj. Pentru studiu au purtat 2 combinații diferite de machiaj (Dermatograf rezistent la apă, Rimel rezistent la apă negru 1 / Rimel rezistent la apă negru 2 și Fond de Ten lichid de lungă durată și rezistent la apă).

Produse NuSkin - Romania -

AFLAȚI MAI MULTE:

ESTE NECESAR SĂ ÎMI LIMPEZESC FAȚA DUPĂ FOLOSIREA NU COLOUR® WATERPROOF MAKEUP REMOVER?

Nu neapărat -> Vă recomandăm să folosiți Nu Colour Waterproof Makeup Remover ca parte a unei rutine complete, astfel că vă sugerăm să continuați cu produsul Nu Skin de tonifiere ales de dumneavoastră, sau încercați produsele noastre din gama Nutricentials.

NU COLOUR WATERPROOF MAKEUP REMOVER CONȚINE ULEI?

Da, acesta este cauza separării lichidelor, dar nu va lăsa urme de grăsime pe pielea dumneavoastră. Este excelent pentru descompunerea și îndepărtarea machiajului în timp ce păstrează aspectul moale și catifelat al pielii.

Pot folosi Nu Colour Waterproof Makeup Remover pe extensiile permanente de gene?

Deși NU COLOUR WATERPROOF MAKEUP REMOVER poate fi folosit în siguranță pe gene, nu recomandăm acest lucru. Având în  vedere că dizolvă cu ușurință machiajul foarte rezistent, formula noastră poate fi suficient de puternică pentru a dizolva și adezivul pentru gene false.

CE FACE NU COLOUR WATERPROOF MAKEUP REMOVER UNIC?

NU COLOUR WATERPROOF MAKEUP REMOVER oferă pielii dumneavoastră ce e mai bun din ambele lumi. Formula este eficientă pentru îndepărtarea machiajului de lungă durată și rezistent la apă, în timp ce protejează pielea delicată de pe ochi și buze. Amestecul unic de  ingrediente al acestei formule ajută deasemenea la calmarea pielii.

Produse NuSkin - Romania -

ÎNCERCAȚI CU URMĂTOARELE

NU COLOUR® WATERPROOF MAKEUP REMOVER COMPLETEAZĂ ALTE PRODUSE NU COLOUR®, NUTRICENTIALS® ȘI AGELOC®:

 • Nu Colour® Powerlips Fluid o culoare de buze de lungă durată care conține un amestec de ingrediente de refacere a pielii care ajută la calmarea și catifelarea buzelor. Lăudați-vă cu rujul dumneavoastră întreaga zi, apoi ștergeți-l într-o clipită cu Waterproof Makeup Remover.
 • Nu Colour® LightShine 5 Colour Eyeshadow Palette fiecare paletă include nuanțe mate și lucioase pentru a sublinia trăsăturile naturale sau pentru a crea acel look intens, dramatic. Evidențiați-vă, conturați-vă și definiți-vă ochii folosind culori intense care oferă o combinație omogenă și perfectă.
 • Nu Colour® Defining Effects Smooth Eye Liner un dermatograf moale pentru o aplicare precisă și fină care să vă contureze ochii.
 • Nu Colour® Curling Mascara Black — accesoriul perfect și modern adăugat produselor de machiaj Nu Colour. Acest rimel este perfect pentru a vă scoate ochii în evidență. Cu periuța sa ușor de folosit, puțin curbată, a fost special formulat pentru a separa genele și a vă asigura un efect curbat de lungă durată fără a se aduna.
 • Nutricentials® —intensifică aspectul sănătos al pielii. Produsele Nutricentials sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și ajută la păstrarea aspectului sănătos și strălucitor al pielii. Adăugați Waterproof Makeup Remover pentru rutina ideală de îngrijire a pielii!
 • ageLOC® LumiSpa System — După îndepărtarea blândă a machiajului de pe ochi și buze cu Waterproof Makeup Remover, de ce să nu încercați LumiSpa? Sistemul de îngrijire a pielii cu dublă acțiune de la Nu Skin va transforma rutina dumneavoastră zilnică și vă va permite să experimentați o piele cu aspect sănătos în fiecare zi! Acesta constă într-o curățare profundă, rapidă, de două minute, care va lăsa o senzație de prospețime și va dezvălui un ten radiant și întinerit

Sursa: www.elle.ro

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -