Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

 

Nu Skin, lider global în produse inovatoare de frumusețe și wellness, impulsionată fiind de platforma sa dinamică de oportunități în afaceri, a fost clasată pe primul loc în lume datorită sistemelor și dispozitivelor sale de înfrumusețare, timp de patru ani consecutivi. Clasamentul este realizat de către Euromonitor International Ltd., care publică cea mai cuprinzătoare cercetare de piață din lume, privind industria de îngrijire a pielii.

Nu Skin oferă un portofoliu inovator de dispozitive de înfrumusețare premiate, inclusiv cea mai nouă intrare: ageLOC Boost, care dispune de o tehnologie unică de microcurenți cu impuls variabil, ce activează instantaneu o strălucire naturală a pielii.
În plus, familia de dispozitive Nu Skin mai include: ageLOC Galvanic Spa®, ageLOC Body Spa, Nu Skin Facial Spa, ageLOC Me®, ageLOC LumiSpa® și ageLOC LumiSpa Accent, pentru a aborda o serie de preocupări de top de îngrijire a pielii consumatorilor, cum ar fi: luminozitatea, curățarea, fermitatea, hidratarea, tenul acneic și apariția ridurilor.

Vezi produse aici: MAGAZIN

Sursa: https://finance.yahoo.com/news/nu-skin-named-worlds-1-162800914.html?.tsrc=applewf

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -