Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Îngrijirea orală adecvată este esențială pentru menținerea sănătății dentare și a unui zâmbet strălucitor. Pasta de dinți NU SKIN AP-24 reprezintă o opțiune inovatoare pe piața produselor de igienă orală, aducând numeroase beneficii utilizatorilor săi. Iată de ce ar trebui să consideri includerea acestei paste de dinți în rutina ta zilnică de îngrijire.

Albește dinții și le conferă strălucire

Unul dintre cele mai remarcabile beneficii ale pastei de dinți AP-24 este capacitatea sa de a albi dinții. Grație formulei sale fără peroxid, nu doar că albește dinții, dar o face într-un mod delicat, protejând smalțul. Prin utilizarea regulată, vei observa că dinții tăi vor deveni mai albi și mai strălucitori, fără riscurile asociate cu produsele de albire tradiționale care conțin peroxid.

Luptă împotriva tartrului și previne cavitățile

Pasta de dinți AP-24 este eficientă și în lupta împotriva depunerilor de tartru. Ingredientele sale active, cum ar fi monofluorofosfatul de sodiu, ajută la prevenirea formării cavităților dentare, oferind o protecție durabilă împotriva cariilor. Astfel, nu numai că îți menții zâmbetul luminos, dar și sănătatea dentară pe termen lung.

Curăță și lustruiește fără a eroda smalțul

Amestecul brevetat de siliciu hidratat și alumină din compoziția pastei de dinți AP-24 este special conceput pentru a curăța și lustrui dinții în mod eficient. Aceste ingrediente ajută la îndepărtarea petelor superficiale fără a eroda smalțul. Prin urmare, pasta de dinți nu doar că îmbunătățește aspectul dinților, dar și îi protejează de efectele abrasive ale unor particule dure.

Ingredientul-vedetă: AP-24®

Pasta de dinți AP-24 include ingredientul exclusiv AP-24®, o substanță inovatoare care combate placa bacteriană. Eficiența sa în prevenirea formării plăcii dentare este ideală pentru menținerea unei igiene orale impecabile pe tot parcursul zilei.

Ideală pentru utilizare zilnică

Utilizează pasta de dinți AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste ca parte a rutinei tale zilnice de îngrijire orală. Este perfectă în tandem cu alte produse pentru îngrijirea dinților, cum ar fi pastele de dinți împotriva plăcii bacteriene. Combinând aceste produse, vei maximiza efectele benefice asupra sănătății și esteticii dentare.

Concluzie

Încorporând pasta de dinți NU SKIN AP-24 în igiena ta orală zilnică, vei beneficia nu doar de un zâmbet mai alb și mai strălucitor, dar și de protecție împotriva tartrului, cavităților și plăcii bacteriene. Este o soluție completă pentru cei care își doresc să-și mențină sănătatea și estetica dentară la cele mai înalte standarde.

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -