Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Pastă de dinţi AP-24® cu Fluor pentru înălbirea dinţilor

Scor 5.00/5 bazat pe 3 recenzii

Preț: 49.00 lei

Select your language: RO Romanian Română

Pastă de dinţi AP-24® cu Fluor pentru înălbirea dinţilor

Acum puteţi zâmbi cu încredere datorită pastei de dinţi Whitening Fluoride Toothpaste AP-24 ce albeşte dinţii şi le oferă strălucire în timp ce luptă cu depunerea de tartru.

Pasta de dinti AP-24 contine o formula speciala care ajuta la albirea blanda a dintilor, iar AP-24 este un ingredient brevetat care lupta impotriva depunerii de tartru.

Acest produs are efecte impresionante în restaurarea albului natural al dinților tăi, studiile demonstrând că îndepărtează petele extrinseci (cele provocate de fumat, diverse alimente, băuturi) în proporție de 64%. Continand o formula speciala ce nu include peroxid, AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste ajuta, de asemenea, la indepartarea petelor si la prevenirea cavitatilor dentare.

Descriere

Beneficii

Albeşte dinţii şi le oferă strălucire în timp ce luptă cu depunerea de tartru. Conţinând o formulă specială ce nu include peroxid, pasta de dinţiAP-24  ajută, de asemenea, la îndepărtarea petelor şi la prevenirea cavităţilor dentare. Amestecul brevetat de siliciu hidratat și alumină este cel căruia trebuie să îi fii recunoscătoare pentru dantura ta albă, perfectă și strălucitoare. Ingredientele lustruiesc, curăță dinții și îndepărtează petele, fără a eroda smalțul, atuuri pe care nu le poți trece cu vederea. Mai departe, pasta de dinți include și ingredientul-vedetă AP-24®, cu eficiență ideală împotriva plăcii bacteriene și monofluorofosfatul de sodiu, ce protejează împotriva reapariției acesteia.Utilizează pasta de dinți AP-24® Whitening Fluoride Toothpaste ca pe orice produs de gen. Este minunată în tandem cu pasta de dinți împotriva plăcii bacteriene! Include-le pe ambele în igiena ta orală și bucură-te de efectele lor combinate!

 

Ingrediente

Apa, silice hidratată, sorbitol, hidroxid de aluminiu, glicerină, pirofosfat de sodiu, PEG-12, monofluorofosfat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, dimeticonă, poloxamer 338, poloxamer 407, gumă de celuloză, sulfat de sodiu, CI 77891, Limonen.

Ce este fluorul?

Fluorul este o substanţă chimică prezentă în produsele pentru îngrijire orală, precum pastele de dinţi, apele de gură sau produsele pentru împrospătarea respiraţiei. Produsele care menţionează ‘cu fluor’ conţin o sare de fluor. Aceste săruri pot fi fluorură de sodiu (cunoscută şi sub denumirea de monofluorură de sodiu), monofluorofosfat de sodiu sau fluorură stanoasă.

Mod utilizare

Periati dintii, de preferat dupa fiecare masa sau cel putin de doua ori pe zi, sau asa cum va indica medicul stomatolog. Copii de sase ani sau mai mici. Folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare si supravegheati copiii in timpul periajului pentru a minimiza inghitirea produsului. In cazul unui consum de fluor din alte surse, va rugam sa consultati un dentist sau un medic.

Recomandari

1.Evitaţi să folosiţi apa inainte atăt căt si in timpul periajului.  La finalul periajului, se va clăti gura cu apă din abundentă.

2. Periuta de dinti electrică poate sa fie o alegere bună pentru un rezultat mai eficient si rapid.

3. Pentru un rezultat mai bun vă recomandăm să folositi alternativ  si pasta de dinţi AP-24® Anti-Plaque Fluoride

Contine Sodiu Monofluorophosphate. A nu se pastra la indemana copiilor sub sase ani.

3 recenzii pentru Pastă de dinţi AP-24® cu Fluor pentru înălbirea dinţilor

  1. Manuela Ones

    Chiar e buna!!! De la prima utilizare am observat diferenta!

  2. Adrian

    Face ce spune ca face si daca asta nu va surprinde macar putin, inseamna ca nu ati incercat prea multe produse de inalbire a dintilor. Nu ma vad schimband pasta de dinti prea curand. Excelent!

  3. Sorina Dum (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN