Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Spray de gură anti-tartru AP-24® Anti-Plaque Breath Spray

Preț: 25.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Spray de gură anti-tartru AP-24® Anti-Plaque Breath Spray

Modul ideal de a controla depunerea de tartru atunci când sunteti departe de casa! Acest spray nu doar mascheaza mirosul neplacut din gura, ci si protejeaza dintii si gingiile.

Descriere

beneficii

Menţine senzaţia de prospeţime pentru întreaga zi. Când nu puteţi să vă spălaţi pe dinţi, pulverizaţi pentru a obţine o senzaţie de prospeţime. Furnizează ingredientul AP-24 care luptă împotriva plăcii dentare.

Mod utilizare

Pulverizaţi de trei ori direct pe limbă. Treceţi cu limba peste suprafaţa dinţilor şi a gingiilor. Folosiţi după mese, gustări sau de fiecare dată când simţiţi nevoia unei senzaţii de prospeţime.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spray de gură anti-tartru AP-24® Anti-Plaque Breath Spray”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin