Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Pastă de dinţi anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride

Scor 4.50/5 bazat pe 3 recenzii

Preț: 51.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Pasta de dinţi anti tartru AP-24® Anti-Plaque Fluoride

Pentru dinți curați, utilizați această formulă împotriva cariilor, care vă ajută să îndepărtați placa și resturile alimentare în timpul periajului.Pasta de dinţi anti tartru AP-24® te îmbie cu notele de mentă și vanilie, care reprezintă o schimbare binevenită față de aroma puternică, adesea deranjantă și artificială a produselor din comerț. Pasta de dinți anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride „își face treaba” fără a afecta smalțul dinților și gingiile.

În stoc

Descriere

Beneficii

Formulă împotriva cariilor care ajută la îndepărtarea plăcii și a resturilor alimentare în timpul periajului. Aroma de vanilie şi mentă oferă o senzaţie de prospeţime care durează. Pentru a-ți oferi un zâmbet de milioane, produsul are la bază agentul dimeticon brevetat AP-24®, extrem de eficient împotriva plăcii bacteriene, precum și surfactanți care se înfășoară strâns în jurul dinților tăi pentru a oferi acea senzație uluitoare de prospețime pentru mai mult timp. Mai departe, pasta de dinți conține fosfat dicalcic dihidrat, cu rol în a îndepărta impuritățile de la suprafața dinților și a revela acea dentiție strălucitoare! Nu în ultimul rând, monofluorofosfatul de sodiu completează protecția împotriva plăcii bacteriene, iar tu ai toate motivele să fii extrem de încântată.

Mod utilizare

Periati dintii, de preferat dupa fiecare masa sau cel putin de doua ori pe zi, sau asa cum va indica medicul stomatolog. Copii de sase ani sau mai mici. Folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare si supravegheati copiii in timpul periajului pentru a minimiza inghitirea produsului. In cazul unui consum de fluor din alte surse, va rugam sa consultati un dentist sau un medic.

Contine Sodiu Monofluorophosphate. A nu se pastra la indemana copiilor sub sase ani.

3 recenzii pentru Pastă de dinţi anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride

  1. Lumi D

    Folosesc aceasta pasta de dinti in combinatie cu cea de inalbire de aprox 6 luni si sunt foarte multumita. de rezultate. recomand pentru toti 🙂

  2. Rus marinel

    5

  3. MariaD (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.