Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Pastă de dinţi anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride

Scor 4.50/5 bazat pe 3 recenzii

Preț: 51.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Pasta de dinţi anti tartru AP-24® Anti-Plaque Fluoride

Pentru dinți curați, utilizați această formulă împotriva cariilor, care vă ajută să îndepărtați placa și resturile alimentare în timpul periajului.Pasta de dinţi anti tartru AP-24® te îmbie cu notele de mentă și vanilie, care reprezintă o schimbare binevenită față de aroma puternică, adesea deranjantă și artificială a produselor din comerț. Pasta de dinți anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride „își face treaba” fără a afecta smalțul dinților și gingiile.

Produse NuSkin - Romania -

Descriere

Beneficii

Formulă împotriva cariilor care ajută la îndepărtarea plăcii și a resturilor alimentare în timpul periajului. Aroma de vanilie şi mentă oferă o senzaţie de prospeţime care durează. Pentru a-ți oferi un zâmbet de milioane, produsul are la bază agentul dimeticon brevetat AP-24®, extrem de eficient împotriva plăcii bacteriene, precum și surfactanți care se înfășoară strâns în jurul dinților tăi pentru a oferi acea senzație uluitoare de prospețime pentru mai mult timp. Mai departe, pasta de dinți conține fosfat dicalcic dihidrat, cu rol în a îndepărta impuritățile de la suprafața dinților și a revela acea dentiție strălucitoare! Nu în ultimul rând, monofluorofosfatul de sodiu completează protecția împotriva plăcii bacteriene, iar tu ai toate motivele să fii extrem de încântată.

Mod utilizare

Periati dintii, de preferat dupa fiecare masa sau cel putin de doua ori pe zi, sau asa cum va indica medicul stomatolog. Copii de sase ani sau mai mici. Folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare si supravegheati copiii in timpul periajului pentru a minimiza inghitirea produsului. In cazul unui consum de fluor din alte surse, va rugam sa consultati un dentist sau un medic.

Contine Sodiu Monofluorophosphate. A nu se pastra la indemana copiilor sub sase ani.

3 recenzii pentru Pastă de dinţi anti tartru AP-24 Anti-Plaque Fluoride

  1. Lumi D

    Folosesc aceasta pasta de dinti in combinatie cu cea de inalbire de aprox 6 luni si sunt foarte multumita. de rezultate. recomand pentru toti 🙂

  2. Rus marinel

    5

  3. MariaD (proprietar verificat)

    Imi place acest produs foarte mult

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Descoperă Nu Skin Romania, liderul internațional în produse de înfrumusețare și wellness, care oferă soluții avansate pentru un aspect tânăr și sănătos. Cu o combinație unică de știință, natură și tehnologie, Nu Skin dezvoltă produse premium de anti-îmbătrânire, îmbunătățind nu doar aspectul pielii, ci și starea generală de bine. Viviți experiența frumuseții și longevității cu produsele Nu Skin, care vă transformă rutina de îngrijire din interior spre exterior.
Produse NuSkin - Romania -