Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Loţiune de curăţare a tenului Nu Skin 180°® Face Wash

Scor 4.50/5 bazat pe 2 recenzii

Preț: 199.00 lei

Select your language: RO Romanian Română

Loţiune de curăţare a tenului Nu Skin 180°® Face Wash

Îndepărtaţi semnele îmbătrânirii datorate factorilor de mediu. Conţinând 10% vitamina C activă, această formulă bogată, cremoasă, ţinteşte petele datorate vârstei şi decolorarea pielii şi ajută la diminuarea apariţiei ridurilor. Nu Skin 180°® Face Wash conţine vitamină C în proporţie de 10%, fiind unul dintre cele mai bune produse de curăţare cu efect anti-îmbătrânire disponibile.

Descriere

Beneficii

 • Catifelează liniile şi ridurile.
 • Promovează o înfăţişare mai fermă, întinerită.
 • Uniformizează tonifierea pielii şi ajută la reducerea petelor de culoare închisă şi a decolorării.
 • Lasă pielea curată, revigorată şi catifelată.
 • Conţine o formulă brevetată, fără apă în compoziţia sa, ce îi furnizează pielii vitamina C activă (L-acid sorbic) în proporţie de 10 la sută.
După folosirea loţiunii de curăţare a tenului 180°® Face Wash, vă recomandăm să folosiți lichidul de hidratare Napca Moisture Mist

Mod utilizare

Folosiţi dimineaţa şi seara ca primul pas al Sistemului Nu Skin 180°® Anti-Îmbătrânire. Umeziţi faţa şi gâtul cu apă călduţă. Plasaţi o cantitate redusă a loţiunii pe degete. Aplicaţi pe faţă şi pe gât. Apoi, cu mâinile umede, masaţi uşor până faceţi spumă. Clătiţi cu apă călduţă şi ştergeţi uscat. Vă rugăm să rețineți, dacă faceţi spumă cu Nu Skin 180°® Face Wash pe mâinile dumneavoastră înainte de aplicare va rezulta o eliberare a vitaminei C active înainte de aplicarea sa pe piele, reducând astfel efectele acesteia.

Avertismente: Înainte de utilizare, vă rugăm să testaţi produsul pe o mică porţiune a pielii dumneavoastră. Dacă pielea se înroşeşte sau apar iritaţii, întrerupeţi imediat utilizarea.

Evitaţi contactul cu zona ochilor.

2 recenzii pentru Loţiune de curăţare a tenului Nu Skin 180°® Face Wash

 1. Daciana

  Printre toate produsele de curățare a feței pe care le-am încercat, ce-a care a funcționat cel mai bine pe pielea mea este Face Wash 180 de la Nu Skin. Sunt foarte incantata de acest produs.

  • AgeControl

   Vă multumim pentru recenzia dumneavoastră la produsul LOŢIUNE DE CURĂŢARE A FEŢEI NU SKIN 180°® FACE WASH . Vă mai asteptam pe http://www.agecontrol.ro

 2. MarinaM (proprietar verificat)

  Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN