Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover

Scor 5.00/5 bazat pe 1 recenzii

Preț: 105.00 lei

Select your language: [language-switcher]

Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover, 100 ml

Această formulă delicată de la Nu Skin îndepărtează machiajul rezistent la apă, dar și pe cel de lungă durată de pe ochi și buze. În același timp, soluția calmează pielea, lăsând-o delicată, moale și catifelată. Nu Colour Waterproof Makeup Remover este perfect și pentru o schimbare sau un retuș rapid al machiajului deoarece acționează doar în locurile în care este folosit, fără a deranja restul make-up-ului.

Stoc epuizat

Categorii: , , Etichete: , , Product ID: 2418

Descriere

Nu Colour Waterproof Makeup Remover, acest demachiant bifazic și delicat este perfect pentru călătorii sau pentru momentele dificle ale zilei în care nu ai prea mult timp pentru tine. Nu Colour Waterproof Makeup Remover este un demachiant fără grăsime, ce îți ușurează viața deoarece te ajută să scapi de efortul îndepărtării machiajului rezistent la apă și de lungă durată. De ce este recomandat să folosești un demachiant bifazic? Deoarece stratul de ulei ajută la dizolvarea machiajului, stratul de apă ajută la îndepărtarea reziduurilor, iar în momentul în care le amesteci se activează formula ideală pentru tenul tău. Îl poți folosi pentru ochi și buze, pe care le lasă moi și catifelate. Mai mult, acestă formulă fără parfum nu lasă reziduuri grase și a fost testată oftalmologic. De asemenea, Nu Colour Waterproof Makeup Remover este ideal pentru persoanele care poartă lentile de contact. Pielea ta va fi curată, relaxată și catifelată mai mult timp, fără a fi nevoie să mai folosești și alte creme ce îți încarcă tenul.

Mod utilizare

Agitați bine pentru a activa formula și va fi gata pentru a fi folosit.
Aplicați lichidul pe o dischetă de bumbac, apoi îndepărtați cu delicatețe machiajul de pe ochi și buze.

1 recenzie pentru Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover

  1. MariaD (proprietar verificat)

    Livrare rapida. Recomad

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

NU SKIN

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia. Atitudinea Nu Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi monitorizarea sănătăţii - factori interni extrem de importanţi care influenţează nu numai felul în care vă simţiţi dar şi felul în care arătaţi pe măsură ce îmbătrâniţi. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate.