Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover

Preț: 90.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover, 100 ml

Această formulă delicată de la Nu Skin îndepărtează machiajul rezistent la apă, dar și pe cel de lungă durată de pe ochi și buze. În același timp, soluția calmează pielea, lăsând-o delicată, moale și catifelată. Nu Colour Waterproof Makeup Remover este perfect și pentru o schimbare sau un retuș rapid al machiajului deoarece acționează doar în locurile în care este folosit, fără a deranja restul make-up-ului.

Categorii: , , Etichete: , , Product ID: 2418

Descriere

Nu Colour Waterproof Makeup Remover, acest demachiant bifazic și delicat este perfect pentru călătorii sau pentru momentele dificle ale zilei în care nu ai prea mult timp pentru tine. Nu Colour Waterproof Makeup Remover este un demachiant fără grăsime, ce îți ușurează viața deoarece te ajută să scapi de efortul îndepărtării machiajului rezistent la apă și de lungă durată. De ce este recomandat să folosești un demachiant bifazic? Deoarece stratul de ulei ajută la dizolvarea machiajului, stratul de apă ajută la îndepărtarea reziduurilor, iar în momentul în care le amesteci se activează formula ideală pentru tenul tău. Îl poți folosi pentru ochi și buze, pe care le lasă moi și catifelate. Mai mult, acestă formulă fără parfum nu lasă reziduuri grase și a fost testată oftalmologic. De asemenea, Nu Colour Waterproof Makeup Remover este ideal pentru persoanele care poartă lentile de contact. Pielea ta va fi curată, relaxată și catifelată mai mult timp, fără a fi nevoie să mai folosești și alte creme ce îți încarcă tenul.

Mod utilizare

Agitați bine pentru a activa formula și va fi gata pentru a fi folosit.
Aplicați lichidul pe o dischetă de bumbac, apoi îndepărtați cu delicatețe machiajul de pe ochi și buze.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Demachiant Nu Colour Waterproof Makeup Remover”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin