Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Solutie de tonifiere facial Nu Skin 180°® Skin Mist

Preț: 160.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

 

 

Nu Skin 180°® Skin Mist protejează împotriva apariţiei viitoare a ridurilor şi a pierderii fermităţii, conţinând di şi tri-peptide din proteină de orez hidrolizat. Stimulează producţia de proteine în piele pentru a îmbunătăţii fermitatea pielii şi a reduce aspectul liniilor şi al ridurilor.

Descriere

  • Stimulează producţia de proteine în piele pentru a îmbunătăţii fermitatea pielii şi a reduce aspectul liniilor şi al ridurilor.
  • Diminuează aspectul mărimii porilor pentru o înfăţişare mai tânără şi mai rafinată.
  • Îi redă pielii capacitatea de a lupta împotriva factorilor din mediul înconjurător care cauzează îmbătrânirea pielii.
  • Alină şi calmează pielea ajutând la prevenirea îmbătrânirii pielii datorită iritaţiilor.
Trăsături cheie
  • Compus din extract de Hypnea musciformis, pelin negru şi pufuliţă, complexul HMW reprezintă o combinaţie exclusivă de ingrediente de la Nu Skin care acţionează în vederea reducerii iritaţiilor potenţiale asociate uneori ingredientelor anti-îmbătrânire. De asemenea, previne înroşirea.
  • Extract de ciuperci (Fomes officinalis) – ajută la reducerea vizibilă a mărimii porilor.

Mod utilizare

Folosiţi dimineaţa şi seara ca al doilea pas al Sistemului Nu Skin 180°® Anti-Ageing. Pulverizaţi uşor Nu Skin 180°® Skin Mist pe faţă şi pe gât evitând zona ochilor.

Avertismente: Înainte de utilizare, vă rugăm să testaţi produsul pe o mică porţiune a pielii dumneavoastră. Dacă pielea se înroşeşte sau apar iritaţii, întrerupeţi imediat utilizarea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solutie de tonifiere facial Nu Skin 180°® Skin Mist”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin