Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Face Lift Powder and Activator

Preț: 205.00 lei

Select your language: Ro Romanian (Română)

Face Lift Powder and Activator

Acest produs are două componente – pudra şi activatorul – care lucrează împreună pentru a netezi temporar pielea feţei şi a gâtului atunci când aceasta îşi pierde fermitatea. Textura pielii va beneficia,de asemenea, de efectele de tonifiere ale Face Lift Powder andActivator, oferindu-i un aspect mai neted.

Categorii: , , Etichetă: Product ID: 2306

Descriere

Face Lift Powder
• Acacia – din arborele african acacia, strânge pielea pentru a-i oferi fermitate
• Amidon din porumb – absoarbe grăsimea în exces.
• Aloe Vera – recunoscută pentru proprietăţile de hidratare.

Face Lift Activator
• Proteină din grâu hidrolizat – pentru refacere
• Aloe Vera – recunoscută pentru proprietăţile sale de hidratare.

Mod utilizare

Curăţaţi faţa şi gâtul cu Cleansing Lotion. Amestecaţi într-un bol o linguriţă din fiecare componentă (Face Lift Powder and Face Lift Activator). Trebuie să creaţi consistenţa unei loţiuni subţiri. Aplicaţi uniform de jos în sus pe faţă şi pe gât, evitând zonele delicate. Lăsaţi amestecul pe faţă timp de 15-30 de minute până când se usucă. Veţi simţi cum pielea se strânge.

Clătiţi bine cu apă călduţă şi ştergeţi cu un prosop de faţă curat. Apoi folosiţi loţiunea tonică, produsul de tratament şi o cremă hidratantă Nu Skin, la alegerea dumneavoastră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Face Lift Powder and Activator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin