Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

Crema corectoare de culoare Advanced Tinted Moisturizer SPF 15

Preț: 165.00 lei

Select your language: Ro Romanian (română)

Crema corectoare de culoare Advanced Tinted Moisturizer SPF 15

Advanced Tinted Moisturizer SPF 15 oferă acoperire ușoară, radiantă, oferind toate beneficiile unei creme corectoare de culoare (CC) pentru a echilibra și catifela tenul dumneavoastră. Formulat cu ingrediente anti-îmbătrânire, ajută la diminuarea aspectului liniilor fine și al ridurilor. Oferiți tenului dumneavoastră o acoperire ireproșabilă și o strălucire sănătoasă cu Nu Colour Advanced Tinted Moisturizer SPF 15.

  • Fair
  • Sand
  • Medium
Golește

Descriere

BENEFICII

  • Disponibil în 4 nuanțe captivante
  • Conține ingrediente anti-îmbătrânire dovedite că ajut la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor, și ajută la întărirea aspectului pielii lăsate.
  • Oferind toate beneficiile unei creme CC, uniformizează nuanța pielii și conferă strălucire aspectului acesteia
  • Include ingrediente care reduc apariția imperfecțiunilor pielii
  • Oferă acoperire ușoară și perfectă, reflectând nuanța naturală a pielii

Mod utilizare

Folosiți un burete sau degetele pentru a răspândi produsul pe piele, începând de la mijloc și mișcând spre exteriorul feței. Asigurați-vă că amestecați produsul pe linia părului pentru un aspect natural și care nu lasă urme. Fixaţi cu puţină pudră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema corectoare de culoare Advanced Tinted Moisturizer SPF 15”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand

Nu Skin

Nu Skin oferă soluţii anti-îmbătrânire complete ce se adresează atât semnelor externe ale îmbătrânirii, cât şi surselor interne ce ne îmbătrânesc. Tehnologia noastră revoluţionară ageLOC® uneşte liniile noastre de îngrijire personală cu cele ale produselor nutritive şi diferenţiază oportunitatea Nu Skin de toate celelalte de pe piaţa explozivă a anti-îmbătrânirii. Astazi, Nu Skin® se distinge prin capacitatea sa de a demonstra că are cei mai buni oameni de stinta, cele mai bune produse, cea mai bună cultură şi cea mai bună oportunitate din domeniul vânzărilor directe, in domeniul îngrijirii pielii şi al industriei wellness-ului. Fiind una dintre cele mai bine cotate companii anti-îmbătrânire,
Clip de prezentare - Nu Skin

Informații suplimentare

Alege nuanta

Fair, Sand, Medium