Am implementat o soluție care să ne ajute să diminuăm riscul de infecție:

În centrele logistice SameDay se folosesc utilaje speciale de dezinfecție pe bază de abur a coletelor. Agenții care se ocupa de ridicarea și livrarea coletelor au în dotare măști de protecție, mânuși și dezinfectant.
Vă dorim multă sănătate și liniște în această perioadă dificilă.

Continuă cumpărăturile

LifePak®+, suplimentul alimentar care te ajută cu necesarul de vitamine și minerale de care are nevoie

Din cauza programului încărcat sau pur și simplu haotic, de multe ori sărim peste mese sau nu reușim să mâncăm regulat, așa cum ar trebui. De aceea, nici organismul nostru nu funcționează corect și, adesea, ne confruntăm cu tot felul de probleme. LifePak®+ este un supliment alimentar care conţine multe vitamine și minerale, și care țintește, prin formula sa unică, nouă funcții ale organismului, pentru a ne ajuta să ne simțim excelent, în fiecare zi.

LifePak®+, suplimentul alimentar care ajută 9 funcții ale organismului
  • Menține sănătatea sistemului osos, în special la femei, care se confruntă adesea cu afecțiuni precum osteoporoza. Magneziul, zincul, manganul şi calciul, prezente în formula LifePak®+, contribuie la menţinerea oaselor sănătoase, iar vitamina C ajută la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a oaselor.
  • Susține sistemul imunitar, prin întărirea organismului în fața patogenilor externi. Printre vitaminele și mineralele esențiale în acest proces se numără și seleniul, zincul, cuprul, vitamina A, vitaminele B6 și B12, vitaminele C şi D, toate contribuind la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
  • Susține metabolismul și te poate ajuta să te simți mai bine în propriul corp.
  • Menține sănătatea sistemului cardiovascular, contribuind la coagularea normală a sângelui, la echilibrarea concentraţiilor de glucoză din sânge și la o tensiune arterială optimă.
  • Protejează rețeaua antioxidantă a corpului. Anumite condiţii, precum poluarea și stresul, sunt considerate generatoare de radicali liberi. Prin formula sa bazată pe vitamina C, vitamina E, seleniu, cupru și zinc, LifePak®+ contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Susține funcția cognitivă. Zincul şi iodul contribuie la o funcție cognitivă normală, iar vitamina B5 stimulează performanța mentală. Asta înseamnă că LifePak®+ te poate ajuta să procesezi gândurile mai repede, să ai mai multă atenție, să te concentrezi mai bine sau să ai o memorie mai bună.
  • Contribuie la sănătatea pielii tale. Pielea joacă un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi, chiar dacă noi nu percepem asta. Ea acționează ca o barieră naturală între mediul intern și cel extern, drept urmare trebuie să o protejăm cât mai bine. Formula LifePak®+ conține zinc, iod, biotina, dar și vitaminele A, B3, B8 și C, toate esențiale pentru sănătatea pielii noastre.
  • Menține sănătatea glandei tiroide, glanda care controlează cât de repede își foloseşte organismul nostru energia și o mulțime de alte procese complexe din corp. Seleniul contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide, iar iodul ajută producția de hormoni tiroidieni.
  • Contribuie la o vedere optimă. Vitaminele și nutrienții au un impact direct asupra sănătății ochilor. Formula LifePak®+ susține vederea și sănătatea ochilor.

LifePak®+ este destinat persoanelor adulte, de peste 18 ani, care vor să își completeze aportul de vitamine și minerale din dietă, cu o soluție nutrițională.

 

lifepak-1

Atentie! Suplimentul nu înlocuiește însă o dietă variată și echilibrată.

Scrie-ne părerea ta

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 
www.price.ro - your shopping expert

Independent Brand Affiliate Produced Website - This website is not produced  by Nu Skin Enterprises Inc.

anpc-sal-removebg-preview
anpc-online-removebg-preview

Age Control © 2019 Toate drepturile rezervate. 

Produse NuSkin - Romania -
Produse NuSkin - Romania -